MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Kadıköy, Manşet, Politika, Toplum » Mustafa Sarıgül, Berkin Elvan’ın Ailesine Başsağlığı Diledi
Mustafa Sarıgül, Berkin Elvan’ın Ailesine Başsağlığı Diledi

Mustafa Sarıgül: “Demokrasi Anıtı’nda 7 Tane Can, Aynı Ölçüler İçerisinde İnşallah Ömür Boyu Yaşayacak”
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Gezi olayları sırasında yaralanan ve bugün ölümü gerçekleşen Berkin Elvan’ın ailesine başsağlığı diledi. 30 Mart akşamı Taksim Gezi Anıtı’na demokrasi anıtı yapacağını hatırlatan Sarıgül, “Demokrasi Anıtı’nda 7 tane can aynı ölçüler içerisinde inşallah ömür boyu yaşayacak” dedi.
Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Kadıköy’de partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Sarıgül’e CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve Başkan adayı Aykurt Nuhoğlu eşlik etti. İlçeye geldiğine sloganlar ve meşalelerle karşılanan Mustafa Sarıgül, seçim otobüsü üzerinden Berkin Elvan’ın hayatını kaybetmesi dolayısıyla sesiz, slogansız ve müziksiz çalışma yürüteceklerini dile getirerek vatandaşlardan anlayışlı olmalarını istedi.
Seçim Koordinasyon Merkezi’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Sarıgül, bugün ki bütün programlarını iptal ettiğini söyleyerek, Gezi olayları sırasında yaralanan ve bugün ölümü gerçekleşen Berkin Elvan’ın ailesine baş sağlığı diledi. Sarıgül, “Daha hayatının baharında çocuk yaşında olan evladımız Berkin’i ne yazık ki kaybettik. Berkin evladımız aramızda yaşıyor. Ben ailesine başsağlığı diliyorum. Berkin evladımızın düşünceleri hep aramızda yaşamakta devam edecek. Masum insanlar barış için, demokrasi için inançlara saygılı laiklik için, doğayı çevreyi, bilimi korumak için çok büyük mücadele verdiler. Bugün Büyükşehir’i vicdanıyla baş başa bırakıyorum” dedi.
“Berkin’in anne ve babası şuanda demokrasiye, barışa inanan milyonlarca insan ne kadar üzüntü içerisinde bunu görebiliyoruz” diyen Sarıgül, “CHP İstanbul İl Başkanı Sayın Oğuz Kaan Salıcı, bugün bütün programlarımızı Berkin’e olan saygımızdan dolayı sessiz sedasız gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
Sarıgül, “30 Mart akşamı Taksim Gezi Anıtını çok güzel biri şekilde demokrasi anıtı yapacağız. O demokrasi anıtında 7 tane can aynı ölçüler içerisinde inşallah ömür boyu yaşayacak” ifadelerini kullandı.İSTANBUL (İHA)

 

📆 11 Mart 2014 Salı 15:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR