MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Manşet, Politika, Toplum » Mustafa Sarıgül ve Aylin Kotil, Seçim Şarkılarıyla İstiklal’den Geçti
Mustafa Sarıgül ve Aylin Kotil, Seçim Şarkılarıyla İstiklal’den Geçti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil ile birlikte Beyoğlu İstiklal Caddesi’nden seçim şarkıları eşliğinde geçti. Tarihi İnci Pastanesi’ni de ziyaret edip profiterol yiyen Sarıgül, “Beyoğlu’nu eski havasına getireceğim” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Beyoğlu İstiklal Caddesi’nden halkı selamlayıp esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil’in ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun da eşlik ettiği ziyarette Sarıgül, caddede vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Seçim otobüsünden yankılanan şarkılara eşlik eden vatandaşlar ıslık çalıp, tezahüratlarda bulundu.

sarıgul-aylin-kotil-


Cercle d’orient (Serkildoryan) Binası’nın rasterasyon çalışması nedeniyle Mis Sokak’ta hizmet veren tarihi İnci Pastanesi’ni de ziyaret edip açıklamalarda bulunan Mustafa Sarıgül, “Tarihi İnci Pastanesi, tarihtir. Tarihimizi yok etmek istediler. Bu sokakların arasına kesinlikle sığmaz. Burada çok önemli anılar var. İncinin adı da güzel, tadı da güzel. Adı da bizden, tadı da bizden. Kendi mutfağımız olan kendi güzellikleri de mutlaka dünyayla buluşturacağız. Viyana’da bir pastaneye gidin. Pasta yemek isteyen binlerce turist var. Ama İstanbul’daki İnci’nin bir sürü tatlıdan daha da güzel” dedi.

“BEYOĞLU’NDAKİ GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİ KALDIRACAĞIZ”
“Bizler Pera’nın tarihine sahip çıkacağız ve Pera’yı Roma’yla yarıştıracağız” diyen Sarıgül, “Beyoğlu’nun bütün tarihi dokusunu eski Beyoğlu havasına getireceğiz. Bunu yaparken esnaflarımızla iş birliği yapacağız. Beyoğlu’nda klimalar, reklam tabelalarını, görüntü kirliliğini kaldıracağız. Beyoğlu’muz dünya tarihindeki yerini bizimle beraber en kısa zamanda kazanacak. Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil hanımefendinin bunları başarabileceğine inanıyorum. Beyoğlu İstiklal Caddesi’ne baktım ağlıyor. Eski resimlerine baktım ağaçlar vardı, o güzellikler vardı. Binalara baktım binalarda ağlıyor. Esnaflarımız son derece mutsuz, bizler Beyoğlu’nun eski havasına getireceğiz. Binlerce turistimizin buraya gelmesini sağlayacağız” diye konuştu.
Açıklamaların ardından Sarıgül, Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil’in ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ile birlikte ikram edilen profiterolleri yedi. Basın mensuplarına da ikram eden Sarıgül daha sonra İstiklal Caddesi’nden ayrıldı.İSTANBUL (İHA)

 

Galeri
📆 27 Mart 2014 Perşembe 16:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR