MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Mutlu Evler Merkezi “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Veriyor
Mutlu Evler Merkezi “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Veriyor

 Sancaktepe Belediyesi Mutlu Evler Merkezi, KOSGEB işbirliği ile kendi işini kurmak isteyenlere ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ veriyor. Eğitimlere katılan ve mezun olanlar KOSGEB’ten 30 bin lira geri ödemesiz veya 70 bin lira faizsiz kredi alabilecek.
Kendi işini kurmak isteyenlere Sancaktepe Belediyesi’nden yeni bir fırsat daha doğuyor. Sancaktepe Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile ikincisi gerçekleştirilen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ 09 Aralık Pazartesi günü Genco Erkal Kültür Merkezinde başladı. Daha önce işyeri olmamış şartı aranacak olan, bu programla kendi işini kurmak isteyen ev hanımlarına, öğrencilere, engellilere ve girişimcilere yeni iş imkanları sağlanıyor.
Girişimcilik kursu sonunda KOSGEB tarafından yapılacak olan sınav sonunda başarılı olan kişilere 30 bin lira geri ödemesiz veya 70 bin lira faizsiz kredi verilecek. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak kuracakları işletmelerin başarı olanaklarını artırmak hedefleniyor. Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin verilmesi ile bu eğitimlerden mezun olarak kendi işini kuran girişimcilerin KOSGEB Yeni Girişimci Desteğine de başvurabilmeleri sağlanacak. Sancaktepe Belediyesi ve KOSGEB arasında bu amaçla işbirliği yapılıyor. Eğitim programını tamamlayarak mezun olan katılımcıların kendi işini kurduğu taktirde KOSGEB mevzuatı çerçevesinde ‘Yeni Girişimci Desteğine’ başvurabileceği belirtildi.
İSTANBUL (İHA)

📆 11 Aralık 2013 Çarşamba 11:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR