MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Magazin, Manşet, Toplum » Müzeyyen Senar hastaneye kaldırıldı
Müzeyyen Senar hastaneye kaldırıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Müzeyyen Senar, yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Kısmı felç geçiren ve bir süredir yaşamını Bodrum’da sürdüren Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar, sabaha karşı aniden rahatsızlandı. Kızı Feraye Işıl, annesinin rahatsızlanması üzerine 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Yüksek ateş şikayetiyle özel bir hastaneye kaldırılan Senar’ın sağlık durumuyla ilgi açıklama yapılmadı.

MÜZEYYEN SENAR’IN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Müzeyyen Senar’ın kaldırıldığı hastaneden açıklama geldi.

Kısmı felç geçiren ve bir süredir yaşamını Bodrum’da sürdüren Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar, sabaha karşı aniden rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Kızı Feraye Işıl, annesinin rahatsızlanması üzerine 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Yüksek ateş şikayetiyle özel bir hastaneye kaldırılan Senar’ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden bir açıklama geldi. Senar’ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Uzman Dr. Gamze Cengiz, şöyle konuştu: “Müzeyyen Hanım’ın sağlık durumu şu an gayet iyi. Dün akşamdan beri yüksek ateşi olması sebebiyle başvurdular. Sırtında cilt altı enfeksiyonu var. Ateşinin de sırtındaki bu apseden kaynaklandığını düşünüyoruz. Genel Cerrahımız Op.Dr. Hakan Avcı tarafından bu apse boşaltılacak. Sonra antibiyotik tedavisine başlayacağız. Müzeyyen Hanımı bu gün gözetim altında tutmayı ve yarın sabah taburcu etmeyi planlıyoruz. Genel sağlık durumu oldukça iyidir.”

Müzeyyen Senar’ın Kızı Feraye Işıl da annesinin sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek şunları söyledi: “Akşamdan beri ateşi vardı. Ama ilaçla ateşini bayağı düşürdük. Sırtında bir iltihap tesbit edildi. Sırtındaki iltihap kapan bölgeye kısa bir operasyon yapılacak. Durumu gayet iyidir.”(İHA)

📆 17 Şubat 2014 Pazartesi 12:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR