MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, İlçeler, Manşet, Spor, Toplum » NESİBE AYDIN KADIN BASKETBOL TAKIMI E-BERK FABRİKASINI ZİYARET ETTİ
NESİBE AYDIN KADIN BASKETBOL TAKIMI E-BERK FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

BASKETBOLUN YILDIZLARI GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİ

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde başarıdan başarıya koşan Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı kendileri için düzenlenen özel bir etkinliğe katıldı. Takımın bu yıl forma göğüs sponsorluğunu üstlenen E-BERK Tünel ve Zemin Teknolojileri fabrikasında gerçekleşen organizasyonda basketbolcular güzel saatler geçirdi.

Başkent basketbolunu Süper Lig’de başarı ile temsil eden Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı sezon öncesi E- BERK Tünel ve Zemin Teknolojileri fabrikasında düzenlenen etkinliğe katıldı. Nesibe Aydın Okulları’nın Kurucusu Yönetim Kurulu Başkanı Nesibe Aydın,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mirkan Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Aydın Özüdoğru’nun katıldığı organizasyonda basketbolcular da tam kadro hazır bulundu. Etkinlikte konuşan Mirkan Aydın, “Basketbolda güçlü bir kadro ile üst sıralar için mücadele ediyoruz. Her geçen gün büyüyen hedeflerimizle Ankara basketbolunu başarı ile temsil etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Etkinlikte konuşan E-BERK Tünel ve Zemin Teknolojileri Kurucu Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru da geçtiğimiz yıl kendi imkanları ile büyük başarılara imza atan Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı’na bu yıl tüm Ankara’nın destek olması gerektiğini söyledi. Özüdoğru, “Bu takıma yapılacak her türlü destek daha büyük başarıların anahtarı olacaktır. E-BERK olarak biz de üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” diye konuştu.

Basketbolcular ve misafirler daha sonra E-BERK’in dev fabrikasını dolaşarak tesis hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında basketbolcular özellikle kendileri için yapılan mangal partisinden büyük keyif aldı.

Galeri
📆 02 Eylül 2021 Perşembe 23:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR