MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Kartal, Manşet, Toplum » KILIÇDAROĞLU AÇILIŞA KATILMADI.Nevşehir Oteli açılışında protokol krizi.
KILIÇDAROĞLU AÇILIŞA KATILMADI.Nevşehir Oteli açılışında protokol krizi.

Kartal Belediyesi’nin Nevşehir’in Gülşehir ilçesindeki oteli bugün açılıyor. Törene beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iş yoğunluğunu öne sürerek katılmazken, bu durum “Kemal Bey aday adayı yarışında kimseye avantaj sağlamak istemiyor” yorumlarına sebep oldu.
Kartal Belediyesi 4 yıldan bu yana beklenen Gülşehir’deki Oteli nihayet hizmete açıyor. Açılışa CHP PM ve MYK’nın bazı üyeleri, İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve bazı il yöneticileri, Kartal’dan ise belediye yönetimine yakın isimler ve bazı siyasetçiler katıldı.
Kartal’dan hiç bir muhtarın davet edilmediği otel açılışında, Yerel Basın da açılışa çağırılmadı.
Açılış için Kartal’dan Hacıbektaş şenlikleri için yola çıkan 5 otobüs otele getirilerek katılım sağlandı.
Kartal’dan Nevşehir’e giden bir isim de CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök’tü. Gök, havaalanına CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, il ve ilçe yöneticileri ile beraber geldi.
Havaalanında yaşanan bir kriz ise gündeme damga vurdu.
Kamer Gök ve Kartal İlçe heyeti minibüs ile otele geldi!
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz makam minibüsü ile karşıladığı CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve İl yöneticilerini aracına alırken Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök ve beraberindeki ilçe yöneticileri alınmadı.
Bunun üzerine havaalanından otele minibüse binerek giden Kamer Gök, orada tepkisini dile getirdikten sonra açılışı beklemeden Hacıbektaş’a geçti. Telefon ile ulaştığımız Av. Kamer Gök şöyle konuştu.
“Büyütecek bir olay değil. Sayın Belediye Başkanı parti binamıza kadar gelerek bizi otelin açılışına davet etmişti. Biz de bu süreçte yaşanan gelişmeleri de yorumlayarak, bize karşı atılan adıma karşılık nezaket gösterip gitme kararı aldık. Bundan sonrasında farklı bir yol izleneceğini, partililik hukukuna değer verileceğini umarak gittik.
Ancak, havaalanında maruz kaldığımız muamele sonrasında anladık ki değişen bir şey yok. Ben otelde bunu dile getirdim.
Benim açımdan sorun yok. Biz siyaseti insani ve hukuki değerler üzerinden yapıyoruz. Adımlarımızı bu doğrultuda atıyoruz. Karşılığını böyle görmediğimizde de gereken tepkiyi gösteriyoruz. Başta da dediğim gibi büyütülecek bir konu değil. Partimin ve partililerimin olumsuz konularla medyada konuşulmasını asla tasvip etmeyen bir siyasetçiyim. Yapılan saygısızlık bana değil, temsilcisi olduğum Kartal’daki CHP örgütünedir. Bu sebeple de tepkim de olsa bunu kamuoyu önünde benden duyamayacaksınız. İlginize teşekkür ederim.”
Haber Kaynağı :www.kent34gazetesi.net

📆 15 Ağustos 2013 Perşembe 18:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR