MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum » Nişantaşı Üniversitesi Gönüllü Eğitim Projesi Öğrencilerine Ödül Verdi
Nişantaşı Üniversitesi Gönüllü Eğitim Projesi Öğrencilerine Ödül Verdi

Nişantaşı Üniversitesi bünyesinde yürütülen “Gönüllü Eğitim Projesi” kapsamında, deneme sınavlarında başarılı olan öğrenciler için Bayrampaşa Gençlik Merkezi’nde (BAYEM) Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in katılımıyla derece yapan ve başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.
“Gönüllü Eğitim Projesi” kapsamında Nişantaşı Üniversitesi tarafından görevlendirilen öğretim görevlileri öğrencilere ücretsiz olarak TEOG YGS LYS hazırlık dersleri verdi. Derslerin yanında ayrıca deneme sınavları, hocalar tarafından ücretsiz verilmiş, deneme sınavları yapılmış, ücretsiz tercih ve verimli çalışma yöntemleri alanlarında danışmanlık hizmetleri, meslek seçimi seminerleri, ek olarak il dışı seminer ve milli eğitim ziyaretleri gibi alanlarda da öğrencilerin yanında olan Nişantaşı Üniversitesi, eğitime devam eden öğrencilerin velilerine yapılan ev ziyaretleri ile aile aday ilişki değerlendirmeleri yapılarak veli toplantıları ile sonuçları paylaşma hizmetleri de sundu. Başta Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İBB Başkanı Kadir Topbaş, Fatih, Eyüp, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Esenler ve Arnavutköy Belediyeleri tarafından da desteklenen proje 7 yıl önce 11 kişiyle başladı. Şuanda ise 3 yıldır Nişantaşı Üniversitesi’nin de verdiği destekle büyüdü. Ücretsiz TEOG, YGS ve LYS hazırlık kurslarına İstanbul’un her ilçesinden yoğun talep bulunuyor.
Nişantaşı Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada ise “Gönüllü Eğitim Projesi kapsamında eğitim alan ve tercih yapıp Nişantaşı Üniversitesi’ne yerleşen öğrencilere Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal tarafından tablet hediye edilecek” dendi.

📆 16 Şubat 2016 Salı 13:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR