MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Nurettin Sözen Altınok Öz’ü Ziyaret etti
Nurettin Sözen Altınok Öz’ü Ziyaret etti

ESKİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN SÖZEN’DEN BAŞKAN ÖZ’E TEBRİK ZİYARETİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, Kartal’da ikinci kez göreve başlamasının ardından başlayan tebrik ziyaretleri devam ediyor.  Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ziyaretçisi eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP eski Sivas Milletvekili Nurettin Sözen oldu.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü, makamında ziyaret eden İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski CHP Sivas Milletvekili Nurettin Sözen, 30 Mart yerel seçimlerinde Kartallılar tarafından ikinci kez seçilen Op. Dr. Altınok Öz’ü tebrik ederek yeni dönemde de başarı dileklerinde bulundu. Sosyal Demokrasi anlayışının Kartal’da yeniden iktidar olmasına sevindiğini belirten Sözen, Başkan Öz’ün Kartal’da güzel hizmetlere imza attığını belirterek, “Başkan Öz’ün bundan sonra da güzel projelere imza atacağına inanıyorum. İlçede yapacağı çalışmalar için başarılar diliyorum” dedi. Sözen ayrıca yeni yapılan belediye hizmet binasını da çok beğendiğini söyledi.

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP eski Sivas Milletvekili Nurettin Sözen’in ziyaretinden son derece mutlu olduğunu söyleyen Başkan Altınok Öz, Sözen’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Kartal’da yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

📆 22 Mayıs 2014 Perşembe 09:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR