MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » ÖDÜLLÜ GENÇ FOTOĞRAFÇIDAN YENİ KARTAL FOTOĞRAFLARI
ÖDÜLLÜ GENÇ FOTOĞRAFÇIDAN YENİ KARTAL FOTOĞRAFLARI

Kartal Belediyesi Çevre Müdürlüğü’nün düzenlediği “Çekim Merkezi Kartal’dan Yansımalar” adlı fotoğraf yarışmasında dereceye giren İhsan Zakiroğlu Ortaokulu öğrencisi Emrah Avcı, yeni Kartal fotoğrafları ile göz dolduruyor.

Kartal’da bulunan çocukları ve gençleri her konuda destekleyen ve her türlü olanağı sağlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Gençler bizim geleceğimiz. O yüzden onları her konuda desteklemek, onlar için fırsat yaratmak bizim görevimizdir” diyerek bu konudaki hassasiyetini de dile getiriyor.

kartal1

İhsan Zakiroğlu Ortaokulu öğrenci olan Emrah Evcil, boş zamanlarını Kartal’da gördüğü farklı güzellikleri fotoğraf karelerine sığdırdığını söyleyerek, “Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Ülkemizde yetişmiş değerli fotoğraf sanatçıları gibi bir gün bende fotoğraflarımı konuşturmak istiyorum. Vakit buldukça resimler çekiyorum. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr Altınok Öz’ün çevre ile ilgili verdiği ödül benim için ayrı bir destek oldu. Değerli başkanımızın bizlere sağladığı bu katkı çabamı artırdı. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Gelecekte yapılacak çalışmalarda da yer almak istiyorum. Bana bu konuda annemin büyük desteği var. Okulumuzda okul müdürümüz Selahattin Demirci ve öğretmen Murat Kaya’da bana destek veriyorlar. Onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Galeri
📆 10 Eylül 2013 Salı 10:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR