MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Gençlik, Genel, Manşet, Spor, Toplum » Öğrenci Mutluysa Başarılı Olur
Öğrenci Mutluysa Başarılı Olur
Eğitime tamamen bir psikolog ve anne gözüyle yaklaşan Türkiye’nin en genç eğitim yatırımcısı 34 yaşında 3 çocuk annesi Uzm.Psikolog Gamze Eser, ülkesine genç yaşta kazandırdığı 4 konsept okulu ve okullarında uyguladığı patentli eğitim modeli Artem (Artsam Eğitim Modeli) ile eğitim sektörüne bambaşka açılar kazandırmış bir uzman psikolog.

 

 

Türkiye’ye eğitim sektöründe ilk defa butik kolej anlayışını kazandıran genç psikolog, ülkesine kazandırdığı 4 okul ile bir çok ödül alan ve eğitim yatırımcıları tarafından sürekli alkışlanan bir isim oldu.

 

Girişimcilik ruhu ve annelik duygusu ile Kastamonu’da eğitime nasıl fark katabilirim diye düşünen genç yatırımcı, çocuklarını gönderebileceği bir bale kursu bulamayınca kolları sıvadı ve Kastamonu’ya baleyi getirdi. Ardından çok yoğun bir taleple karşılaşan uzman psikolog Gamze Eser, önce çocuklarının ismini taşıyan 2 anaokulu ve ardından da Türkiye’nin ilk butik koleji olan Artsam Eğitim Kurumları’nı kurmayı başardı.

Ana okulu, İlköğretim ve orta öğretimde hizmet veren Artsam, kısa zamanda uyguladığı eğitim modeli ile ülke çapında ve yurt dışında ses getirdi. İsveç, Malta ve Kanada gibi ülkelerden yatırım teklifi alan genç psikolog, önce Türkiye diyerek ilk şubesini Ankara’da açtı. Ankara Artsam şubesinin ardından, Kastamonu’nun ihtiyacı olan Anadolu Lisesini de açarak başarısına başarı ekleyen genç psikolog eğitim sektöründen tam not aldı. Spora ve sanata olan düşkünlüğüyle ilgi çeken Psikolog Gamze Eser, Artsam Okulları bünyesinde kurulan Artsam Koleji Spor Kulübü ile şu an Süper Lig’e yol aldıklarını belirtirken, okul satranç takımı ile de defalarca 1.lik ödülleri aldıklarını belirtti.

Okullarında patentli eğitim modeli olan Artem’i uygulayan uzman psikolog, önceliği bilim, sanat ve spora verdiklerini belirtirken, ” Diğer tüm ana dersler kadar sanat, spor ve bilim uygulamaları da bir çocuğun okulunu sevmesine ve ruhen hangi alanlarda daha mutlu ve yaratıcı olabileceğini öğrenmekte çok yardımcı oluyor. Bu yüzden tüm okullarımızda ana derslikler kadar satranç, müzik, görsel sanatlar ve fen laboratuvarlarımız var çünkü öğrenci mutluysa başarılı olur” dedi.

📆 18 Şubat 2016 Perşembe 18:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR