MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » Öğrencilere Yemek Konusunda Da Söz Hakkı
Öğrencilere Yemek Konusunda Da Söz Hakkı

Öğrencilerinin sağlıklı ve dengeli beslenmesine özen gösteren ERA Kolejleri, doğru beslenme alışkanlıklarının benimsenmesinin yanı sıra çocuklara söz hakkı vermek ve işbirliğini de öğretmek amacıyla ilginç bir uygulamaya imza attı.

 

Bu yıl ERA Kolejleri’nde okuyan öğrenciler, sevdikleri tüm yemekleri menülerinde görme şansına kavuştular. Sağlıklı beslenmeyi daima eğitimin bir parçası olarak gören ve öğrencilerinin fiziksel gelişimini de izleyen ERA Kolejleri, artık öğrencilerine seçtikleri temsilciler aracılığıyla yemek konusundaki görüş ve önerilerini, kuruma hizmet veren şirket yetkilileri ile paylaşma şansını sunuyor.

 

Uygulama çerçevesinde; öğrenci temsilcileri, okul ve yemek şirketinden yetkililer, aylık yemek listesi hazırlanmadan önce, bir araya geliyor. Öğrencilerin en sevdikleri yemekleri, sağlıklı pişirme seçenekleri ve kalori hesapları ile birleştiren uzmanlar, öğrencilere özel menü oluşturuyor. ERA Kolejleri’nde diyabet gibi hastalıklar ya da kilo kontrolü gibi nedenlerle özel beslenmeye ihtiyaç duyan öğrencilere de farklı menüler sunulmaya devam ediliyor.

 

Yeni öğretim yılına lise ve ortaokul öğrencileri, öğretmenler, okul yönetimi ve yemek firmasının temsilcilerinden oluşan “Menü Kurulları” ile başlayan ERA Kolejleri’ndeki veliler, çocuklarının sevdikleri yemekleri yerken aynı zamanda doğru ve yeterli beslendiğinden emin. Yemek gibi önemli bir konuda fikirlerinin alınmasından son derece mutlu olan çocuklar ise bu günlerde kendi oluşturdukları sağlıklı ve lezzetli yeni menünün tadını çıkartıyor.

 

 

Etiketler:
📆 03 Mart 2015 Salı 14:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR