MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ÖĞÜT: “KARTAL HALKI BAŞKAN ALTINOK ÖZ’DEN ÇOK MEMNUNLAR
ÖĞÜT: “KARTAL HALKI BAŞKAN ALTINOK ÖZ’DEN ÇOK MEMNUNLAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz’den Kartal halkının çok memnun olduğunu söyledi.

 

Tecrübeli siyasetçi Öğüt, “ Kartal’da 2-3 gün çalışma yaptım. Gördüğüm ve tespit ettiğim kadarıyla bizim çalışmamıza bile burada ihtiyaç yok. CHP örgütü, kadın ve gençlik kolları çok güzel çalışıyor. Hele hele belediye başkanımız inanılmaz bir çalışma yapıyor. Sabah yedide sokakta akşam 12-01 de evine ancak gidebiliyor. Başkan Öz’ün çok büyük bir avantajı var. Çalışkanlığı, dürüstlüğü ve çalışkanlığı burada çok önemli.” Yorumunu yaptı.
“KARTAL CİDDİ BİR YAŞAM ALANI OLDU”
Öğüt, şöyle devam etti:” Kartal halkı ile görüşüyorum ve konuşuyorum, tek dolaşıyorum, kahvelere giriyorum. Kartal’da insanlar çok mutlu en çok mutlu oldukları şeylerden biri Kartal’ın temizliği, bakımlığı ve her geçen gün güzelleşmesi. Bu anlamda Altınok’tan çok memnunlar ve mutlular, çok memnunlar. Başkan Öz’ün halkla teması da çok iyi onun için burada bir sıkıntı görmüyorum. AK Partinin söyleyecek fazla bir lafım yok. Sokağa çıkıp ta’ şu kötü şu eksik’ diyebileceği bir şey yok. Kartal hakikaten CHP döneminde ciddi bir yaşam alanı oldu, bir güzel KENT oldu.Eski Kartal’ın imajı  değişti artık.Kartal önemli bir kent merkezi haline geldi.Kartal sahili her akşam ana-baba günü insan kaynıyor.Bütün Kartal’lılar sahile iniyorlar sosyal yaşamları değişti.Çağdaş bir kent haline geldi Kartal.Bur da yerel seçimle ilgili bir sıkıntı çıkacağına inanmıyorum. Eğer VİCDAN varsa eğer çalışkanlığa ve dürüstlüğe prim varsa Altınok ikinci defa Kartal Belediye Başkanı seçilecektir. Sonuçta Kartal ve Kartal halkı kazanacaktır” dedi.
Öğüt, Kartal Belediye Başkanı op.DR. Altınok Öz’ün Kartal için büyük bir şans olduğunu da sözlerine ekledi.

Haber.Foto: Fethi Satıcı

📆 25 Mart 2014 Salı 11:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR