MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » ÖĞÜT KOCAELİ VE İSTANBUL BAŞKANLARINI KUTLADI
ÖĞÜT KOCAELİ VE İSTANBUL BAŞKANLARINI KUTLADI

ÖĞÜT’TEN KOCAELİ VE İSTANBUL BAŞKANLARINA KUTLAMA

 

CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi ve 22.23.24 dönem Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, geçtiğimiz hafta sonu yapılan  CHP  Kocaeli İl kongresine katılarak İl başkanlığına seçilen Avukat Cengiz sarıbay’ı ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

 

CHP Kocaeli İl kongresini Kocaeli Milletvekilleri ve Kocaeli eski Büyükşehir Belediye başkanı Sefa Sirmen ile birlikte  baştan sona sona izleyen  Ensar Öğüt, kongre sırasında gerek partililerin gerekse basının ilgisi ile karşılandı. Öğüt, partililerle bol bol sohbet etme imkanı da buldu.
İstanbul il Başkanlığı (5) (1)

 

Öğüt basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İl başkanı seçilen Avukat Cengiz Sarıbay’ın iyi bir  partili olmasının yanısıra  yıllara dayanan bir dostluğu olduğunu, yönetime seçilenlerin bir çoğu ile geçmişte birlikte görev yaptığını, hepsinin değerli  birer partililer olduğunu, Kocaeli’nin bundan sonra  beklenen ve herkesin özlemi olan başarıyı yakalamalarına öncülük edeceklerine inandığını söyledi. Kendisinin  de Kocaeli’yi iyi tanıyan ve uzun yıllar siyaset yapmış biri olarak başarılı olmaları için destek vereceğini söyledi.

 

Ayrıca Öğüt, haftasonu yapılan 35. Olağan İl Kongresi’nde İstanbul İl Başkanlığına seçilen Cemal Canpolat’ın  İstanbul Başkanlığı’nda düzenlenen törenle görevi Murat Karayalçın’dan devraldığı devir teslim törenine de katıldı.

 

TARİHİ BİR TESADÜF

Devir teslim törenine katılan CHP 22.23.24dönem Ardahan Milletvekili ve hali hazırda CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Ensar Öğüt geçmişte  SHP Gebze İlçe başkanı  iken Cemal Canpolat da Küçkçekmece SHP İlçe başkanı, Murat Karayalçın da SHP Genel Başkanıydı. Üçlü tarihi bir tesadüf olarak devir teslim töreninde buluştu.

Galeri
📆 31 Aralık 2015 Perşembe 11:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR