MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Manşet, Pendik, Toplum » Okul magandalarından öğretmenlere darp
Okul magandalarından öğretmenlere darp

 

Pendik’te devamsızlık yaptığı yeğeniyle birlikte okula gelerek 3 öğretmeni öğrencilerinin önünde darp eden bir kişi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

 

 

Pendik’te devamsızlık yaptığı yeğeniyle birlikte okula gelerek 2’si okul müdür yardımcısı ile 3 öğretmeni öğrencilerinin önünde darp eden bir kişi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, Yenişehir Mahallesi’ndeki Orhangazi Ortaokulu’nda meydana geldi. Okul yönetimi devamsızlığı olan 6. sınıf öğrencisi İ.K.’nın durumunu görüşmek için ailesine bilgi verdi. Bunun üzerine İ.K.’nın annesi sabah saatlerinde okula gelerek öğretmeni ile görüştü. Ancak anne görüşmenin ardından oğlunun devamsızlığından okul yönetimini sorumlu tuttu. Bunun üzerine anne ve okul yönetimi arasında tartışma yaşandı. Bunun üzerine anne durumu kardeşi Serhat Y.’ye bildirdi. Ardından bir arkadaşı ile birlikte okula gelen dayı Serhat Y. öğretmenler odasına girerken arkadaşı da koridorda beklemeye başladı.

ÖĞRETMENLE TARTIŞIP “ERKEK YETKİLİ YOK MU” DİYE BAĞIRDI

Burada daha sonra bayan öğretmenle tartışmaya başlayan Serhat Y. ’erkek yetkili yok mu burada, onunla görüşmek istiyorum’ diyerek tehditler savurmaya başladı. Bunun üzerine okulun Müdür Yardımcısı Yılmaz Demir de kısa süre sonra tartışmanın sürdüğü öğretmenler odasına girdi. Ancak Demir’in odaya girmesi ile üzerine yürüyen dayı Serhat Y.’dan kaçmak için odadan çıkması bir oldu. Diğer öğretmenlerin engelleme çabasına rağmen Serhat Y. ve yanındaki arkadaşı Müdür Yardımcısı Demir’i yumruklamaya başladı. Çıkan arbedede Funda Yerekapan ve öğretmen Özgür Arslan da şahısları engellemek isterken darp edildi. Bir süre tekrar öğretmenler odasının önünde bekleyen öfkeli dayı ve arkadaşı, bu defa da kendileri ile konuşmaya çalışan diğer öğretmenlerin üzerine yürüdü. Yaşanan arbedede saldırganlar diğer öğretmenlerin yardımıyla okulun dışına çıkarıldı. Bu sırada koridorda ve giriş kapısında bulunan öğrenciler de yaşananları gördü.

 

 

Etiketler: ,
📆 28 Şubat 2014 Cuma 09:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR