MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Okulistik şampiyonları ödüllerini aldı.
Okulistik şampiyonları ödüllerini aldı.

Türkiye genelindeki seçkin okullardan yüz binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 1. Okulistik sınavında başarı göstererek dereceye giren Ahmet Şimşek Koleji İlkokul ve Ortaokul öğrencileri, başarmanın mutluluğunu yaşadılar ve yaşattılar.

 


Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 1. Okulistik Değerlendirme Sınavında, Türkiye genelinde birinci olan, çeşitli dereceler kazanan Ahmet Şimşek Koleji ilkokul ve ortaokul öğrencileri, başarılarını Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları Kurucusu Ahmet Şimşek’ten aldıkları ödüllerle daha da pekiştirdiler.

 
Onlarla gurur duyuyoruz.
Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları Koordinatörleri Altay Şimşek ve Tuncay Şimşek, İlkokul- Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli ve Eğitim Danışmanı Emine Şen’in de hazır bulunduğu törende; 2. Sınıf öğrencilerinden İpek Deniz Yüksel, Aras Gülay, Ege Çabuk, Ömer Mert Bayat ve Fatma Şevval Elma, 3. Sınıf öğrencilerinden Gözde Ceren Aslan, Emine Nilsu Yıldız, Serra Melis Kır, Ela Naz Özdemir ve Hazal Nas, 4. Sınıf öğrencilerinden İlkim Erol, Doğu Oruç ve Aynur Öziri, 5. Sınıf öğrencilerinden Yusuf Emre Ertepe ve Ayzen Oskay, 6. Sınıf öğrencilerinden Beste İpek Çelik ve Yağmur Aleyna Taşdemir, 7. Sınıf öğrencilerinden Başak Karaharman ve Reşit Kerimcan Kahraman ile 8. Sınıf öğrencisi Tunahan Şekerli’yi tebrik ederek çeşitli ödüller veren Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları Kurucusu Ahmet Şimşek, ”Öğrencilerimizin başarılarıyla mutlu oluyor, onlarla gurur duyuyoruz. Bizim en önemli özelliğimiz başarılı öğrenciler yetiştirmektir.

 

 

Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Öğrencilerimiz de, üst düzeyde eğitim-öğretim sunduğumuzun bilincindeler ve en iyiyi yapmaya çalışıyorlar. Okulistik sınavında başarı gösteren öğrencilerimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

 

 

📆 06 Kasım 2014 Perşembe 13:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR