MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Op. Dr. Altınok Öz: ‘’Halkın Onaylamadığı Hiçbir Projeye Geçit Vermeyeceğiz’’
Op. Dr. Altınok Öz: ‘’Halkın Onaylamadığı Hiçbir Projeye Geçit Vermeyeceğiz’’

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Op. Dr Altınok Öz mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yurttaşlara beş yılda Kartal’da gerçekleşen 230 proje ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Op. Dr. Altınok Öz ‘’Laik ve demokratik bir toplum olmak için ‘’Halkın onaylamadığı hiçbir projeye geçit vermedik,vermeyeceğiz’’ dedi. Op. Dr. Altınok Öz ‘’Kartal ve Kartallılar için Kartal Belediyesi’ni kiracılıktan kurtardık, 3 hizmet binasını tek çatı altında topladık. Komşuyu komşudan ayırmadan ‘Deprem ve Yerinde dönüşüm’ uygulamasıyla örnek belediye olduk, ’Önce Tapu Sonra Yapı’ uygulamasıyla temeller attık. Sağlıklı yapılarda insanımızın mutlu yaşamasının yolunu açtık ve Kartal’ı Anadolu yakasının incisi yapmak için projeler başlattık.” dedi. Sözlerine devam eden CHP Kartal Başkan Adayı Op. Dr. Altınok Öz‘’Kartal’da Engel Yok’’ projesi hakkında bilgi verdi ve şöyle dedi: ‘’1229 engelli rampasıve akülü araç şarj dolum istasyonuyla Kartal’da engellilerimizin sorunlarını aşmak adına önemli çalışmalar yaptık. Yeni dönemde Kartal’da engellilerimizin özellikle ulaşılabilirlik noktasındaki sorunlarına tümden yok etmek hedefimizdir. Herkese ve her kesime yönelik çalışmalarımız devam edecek.’’ “2009 yılından bu yana yeşil alanları ikiye katladık ve 51 yeni park yaptık, 1 olan Çocuk Gelişim Merkezi ve Gündüz Bakım evlerini 11’e çıkardık. Anadolu yakasının ilk ekolojik pazarını Kartal’a kazandırdık.’’ dedi.

öz

Hürriyet ve Cumhuriyet Mahalleleri’nde halkla ve esnaflarla buluşan Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sıcak bir ilgiyle karşılandı. Yurttaşlar, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederken, ‘yeni dönemde de belediyenin aynı başarılı çizgide devam etmesi için başkanımızın yanında yer alacağız’ ifadelerini kullandılar.

Yurttaşlarının önerilerini de tek tek not alan Belediye Başkanı Altınok Öz, gösterdikleri ilgiye teşekkür etti.

 

📆 04 Mart 2014 Salı 12:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR