MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Sultanbeyli » Örnek Kurban Satış Alanı.
Örnek Kurban Satış Alanı.

Sultanbeyli Belediyesi, her sene olduğu gibi bu sene de yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurduğu Kurban Alanı ile hem kurban satıcılarının hem de vatandaşların takdirini topladı. Alanda hem satıcılar hem de kurban alıcıları düşünüldü.
Sultanbeyli Belediyesi, yine örnek bir kurban satış ve kesim alanı ile halka hizmet ediyor. Geçtiğimiz yıllarda başlayan uygulama halkın ve kurban alanına gelen herkesin beğenisini toplamıştı. Kurban alanında hem satış yapanlar için hem de kurban alacak vatandaşlar için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek dizayn edildi. İçerisinde internet kafeden kuaföre, mescidden irtibat bürolarına, duşa kabinlerden yemek ve çay salonuna kadar her şeyin mevcut olduğu alanda, vatandaşlar ve kurban satıcılarının ihtiyaçlarına cevap veriliyor.

örnek-kurban-alani-2
Günlük İhtiyaçların Hepsi Düşünüldü
Binlerce kilometre uzaklardan Sultanbeyli’ye gelen kurban satıcılarının, en iyi şekilde ağırlanmalarını sağlamayı hedefleyen belediye ekipleri, satıcıların günlük ihtiyaçlarını düşünerek kurban satış alanını tasarladı. Her daim açık olan yemek ve çay salonu, hem kurban satıcılarının hem de kurban almaya gelen vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verirken, internet kafede ise vatandaşlar kurban fiyatlarını karşılaştırma şansına sahip oluyor. Birçok çadırın yer aldığı alanda, sağlıklı ve hijyenik hizmet sunulması amacıyla, veteriner hekim ve belediye zabıta ekipleri de denetimlerini yapacak. İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü irtibat noktasının da bulunduğu alanda, güvenlik için polis noktası da bulunuyor. Ayrıca, vatandaşlar kurbanlarını rahatlıkla kesebilmeleri için Kurban Kesim Ünitesinden bu bayramda yararlanma imkanına sahip olacaklar. Modern araçlarla donatılan Kurban Kesim Ünitesi’nde kurbanlıklar rahatça kesilerek parçalara ayrılıyor.
Satıcılara Malzeme Desteği
Sultanbeyli Belediyesi kurban alanında satış yapacak olan kurbanlık sahiplerine malzeme desteği de yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Dursun, pazarcılara bizzat kendisi malzemelerini dağıttı. Dursun’a Fen İşleri Müdürü Mehmet Muhsin Polat ve Zabıta Müdürü Salih Nur eşlik etti. Malzemede Çantasında Neler Bulunuyor Belediye kurban alanında satış yapacaklara çanta, eldiven, tulum çizme, ajanda, el feneri ve acil durumlarda kullanılmak üzere yara bandı dağıttı. Satıcılar bu durumu memnuniyetle karşılarken, Sultanbeyli Belediyesine duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

Galeri
📆 04 Ekim 2013 Cuma 14:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR