MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Toplum » Oyuncu Cem Özer, ‘Çılgın Zamanlar’ Tiyatro Oyunuyla Kartallı İzleyiciler İle Buluştu
Oyuncu Cem Özer, ‘Çılgın Zamanlar’ Tiyatro Oyunuyla Kartallı İzleyiciler İle Buluştu

Kartal Belediyesi, Türk sinema ve tiyatro dünyasının öne çıkan isimlerinden; Cem Özer ve Kemal Başar’ın sahne aldığı, ‘Çılgın Zamanlar’ adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı.

Soğanlık Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Danışmanı Özbey Pekşen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Umut Veli Develi ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

İki perdeden oluşan ve 120 dakika sahnelenen oyunda, izleyenler kahkaha dolu anlar yaşadı. Oyun sonunda, Başkan Danışmanı Özbey Pekşen, oyunculara teşekkür plaketi takdim etti.

“Çekici bir eş, İyi bir iş, Güzel bir ev…”

Tiyatro yazarı Sam Bobrick’in eserinden, Çağman Pala’nın kaleminden Türkçeye çevrilen ‘Çılgın Zamanlar’, aldatan ve aldatılan bir çiftin yaşadıklarını komedi penceresinden ele alıyor.

Cem Özer, Kemal Başar, Zeynep Gülmez, İmren Çapanoğlu ve Caner Nalbantoğlu’nun başrollerini paylaştığı, yönetmenliğini ise Kemal Başar’ın üstlendiği oyunun konusu, özetle şöyle;

Miles, otuz yıllık karısını yarı yaşında bir kadınla evlenmek için terk etmiştir ve her şeye sahip görünmektedir. Çekici bir eş, iyi bir iş, güzel bir ev, evliliğinde mutlu bir kız… Altı ay sonra genç ve çekici karısı onu terk eder ve kızının evliliği çatırdamaya başlar. Ayrıca artık harika görünen eski karısı da, genç erkek arkadaşı ile yaşamak için dairesini satın almak istemektedir. Miles, bu olaylar zincirinden kendisini kurtarmak istediğinde, belki de iş işten artık geçmiştir.

📆 20 Aralık 2022 Salı 20:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR