MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » ÖZDEMİR ERDOĞAN KARTAL’DA ÖĞRETMENLER İÇİN SÖYLEDİ
ÖZDEMİR ERDOĞAN KARTAL’DA ÖĞRETMENLER İÇİN SÖYLEDİ

Usta sanatçı Özdemir Erdoğan, Kartal Belediyesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Kartal’da sahne aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserin dinleyicileri arasında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz ve kızı Zeynep Öz’ün yanı sıra Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Fehmi Okay, Ali Apaydın, Nuran Keriş, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri, Kartal Belediyesi birim müdürleri, Kartal Kent Konseyi Başkanı Demet Songurtekin, AGON Dans Dernek Başkanı Zeynel Koca ve Kartallı öğretmenler yer aldı.

Caz, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Hafif Müziği tarzlarındaki eserlerini seslendiren Özdemir Erdoğan, Kartallılara muhteşem bir gece yaşattı. Özdemir Erdoğan, “ Bana ellerini ver”, “ ikinci Bahar” “Keman Öğretmeni” gibi birçok unutulmaz eserini seslendirdiği konserde, şarkılarının hikayelerini de anlatarak konserine farklı bir renk kattı.

Konserin ardından sahneye çıkarak bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Her şeyden önce adını içinde bulunduğumuz mekana veren Hasan Ali Yücel’e, İsmail Hakkı Tonguç’a, Tedrid-i Tedrisat kanununu çıkaran, eğitimde birliği var eden, eğitimin büyük öncüsü ve önderi Mustafa Necati’ye ve bize bir öğretmenlik dersi veren Özdemir Erdoğan’a ve son olarak da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerimi sunuyorum. Çiçeğini ben takdim edecektim ancak eşim Feray Öz ve bu salonda tanıdığım en eski öğretmen olan Hülya Çimenkoyun’un takdim etmesini istiyorum” dedi. Başkan Altınok Öz’ün konuşmasının ardından eşi Feray Öz ve öğretmen Hülya Çimenkoyun, Özdemir Erdoğan’a çiçek takdim etti.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde çok keyifli bir gece geçirdiğini dile getiren Özdemir Erdoğan, “Ben buraya iki üç yıl önce geldiğimde, Kartal’da nasıl bir toplum var diye sordum. Tek kelime ile cevap verdiler. Çağdaş, demokrat. Bugün gördüm ki kalite belli oluyor” dedi.
unnamed-17 unnamed-18 unnamed-19

Galeri
📆 26 Kasım 2016 Cumartesi 21:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR