MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » “Özel Çam Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanları ile Bir Araya Geldi “
“Özel Çam Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanları ile Bir Araya Geldi “

Eğitim için bir araya geldiler …

Özel Çam Anadolu Lisesi Kurucularından ,Eğitimci Meral Işık,Kurucu Eğitimci Doğan Çağlar ,Kartal’da bulunan Okul Aile Başkanlarıyla Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi..

Özel Çam Anadolu Lisesinde bir araya gelinen programda ,kahvaltı programına katılan misafirler tek tek kendini tanıttı.Programın açılış konuşmasını Meral Işık yaptı .Işık ,konuşmasında şu ifadelere yer verdi,öncelikle hoşgeldiniz katılımınız bizleri fazlasıyla memnun etti .Özel Çam Anadolu Lisesi olarak bizler sizlerle tanışmak istedik ve böyle bir program organize ettik. Buradaki amacımız çevre okullarımızla iletişim halinde olmak bizlerin sizlere katacağı ve sizlerinde bizlere katacağı çok şeyler olduğunu düşünürsek her birinizle tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak istedik .Tekrar hepiniz hoşgeldiniz dedi .

“Doğan Çağlar Herkese Kapımız açık “

Doğan Çağlar ,kapımız herkese açık ,bu bir başlangıç olsun herzaman okulumuza gelebilir ve ziyaret edebilirsiniz..Hepiniz hoşgeldiniz afiyet olsun ifadesini kullandı. Özel Çam Anadolu Lisesi Genel Eğitim Koordinatörü Ayda Akbaş ,ve Kurum Müdürü Güray Ece ise hoşgeldiniz konuşması ardından kahvaltı programına geçildi. Programda Okulla ilgili bilgiler verildi ortak projelerde buluşmak dilekleri ile kahvaltı programı sonlandırıldı .

HABER :NURAY YILMAZ

📆 01 Mart 2022 Salı 23:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR