MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » ÖZEL ÇOCUKLARIN ENGELSİZ ANNELERİ
ÖZEL ÇOCUKLARIN ENGELSİZ ANNELERİ

Kağıthane Belediyesi, Engelliler Haftası ve Anneler Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ‘Özel Çocukların Engelsiz Anneleri’ programında hem anneler gününü hem de engelliler haftasını kutladı.

 

Kağıthane Belediyesi Kadınlar ve Engelliler Meclisi’nin birlikte düzenlediği ve Nurtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programa Kağıthane Kaymakam’ı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda engelli minik ve ailesi katıldı. Programda sahnelenen engelli miniklerin tiyatral ve dans gösterileri izleyenler tarafından çok beğenildi.

Gecede konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç: “ Özel çocuklarımızla annelerinin bir arada bu güzel gününü mutlu gününü kutlamak için toplandık ve güzel çalışma ortaya koyduk. Bu çalışmayı tertip eden kadınlar meclisi başkanımıza ve üyelerimize çok çok teşekkür ediyoruz.  Özel çocuklarımızın çok özel annelerinin de anneler gününü bu münasebetle tebrik ediyoruz ve kutluyoruz” dedi.

Kağıthane’de 500 bin kişilik bir aile olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Fazlı Kılıç: “Ailemizin tüm fertleriyle her ortamda birlikte oluyoruz. Futbol sahasından soysal etkinliklerine kadar birçok çalışmaları da kültürel çalışmalarda hep birlikte oluyoruz. Ve yine bu akşamda böyle bir güzelliği hep birlikte yaşıyoruz. Özel çocuklarımızla onların aileleriyle birlikte onların yaşamlarını daha mutlu daha kolay ve bir arada olarak daha da yaşanabilir kılmaya çalışıyoruz. Bu anlamda özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinden konuştu.

Engelli Annesinin Okuduğu Şiir Duygu Dolu Anlar Yaşattı
‘Özel Çocukların Engelsiz Anneleri’ programında Emine Çiftçi isimli anne oğluna yazdığı şiiri okudu. Çiftçi, oğluna yazdığı şiir okuduğu esnada salonda duygulu anlar yaşandı. Etkinlikte Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da Türkiye çapında özel sporcular ve masa tenisinde dereceye giren çocuklara madalya verdi.

📆 12 Mayıs 2016 Perşembe 10:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR