MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Özel Pendik Dünyagöz’ den Muhteşem Kutlama
Özel Pendik Dünyagöz’ den Muhteşem Kutlama

Pendik Dünyagöz açılışının 4. Yıldönümü  nedeniyle şubesinde Yönetici ve Personeli ile bir araya gelerek kutlama programı düzenledi.

 

Coşkulu bir ortamda gerçekleşen organizasyona katılanlar arasında; Başhekim Bayram Yapıcı, Anadolu Yakası Medikal Direktörü Dr. Levent Akçay, Dr. Burcu Çalık, Dr. Feride Pınar Doğru, Dr. Ayşegül Selçuk, Dr. Levent Ersan, Dr. Aslıhan Öztürk, Dr. Ebru Ünal, Dr. Tuğ Taç Tez, İş Geliştirme Başkanı Sn. Ömer Esgün, İş geliştirme Direktörü Sn. Kaan Işık, İş Geliştirme Grup Müdürü Sn. Cihan Kaya,  Operasyonel Süreç Geliştirme Müdürü Sn. Erdoğan Tahmaz  Hastane Müdürü  Sn. Özlem Uysal personeli ile birlikte ve basın mensupları hazır bulundu.

 

Pendik Dünyagöz Müdürü Özlem Uysal kısa bir açılış konuşması yaparak geçen 4 yıl içerisinde gerçekleştirilen başarılı  sosyal sorumluluk projeleri  ve çalışmaları hakkında davetlileri ve basın mensuplarını bilgilendirerek slayt sunumunda bulundu.  Sunum sonrasında başarılarından dolayı tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ettiğini ifade etti.

 

Hastane başhekimi Bayram Yapıcı, Medikal Direktör Levent Akçay ve İş geliştirme Başkanı Ömer Esgün günün önem ve anlamını belirten konuşmalar yaparak ekibe teşekkürlerini iletmiştir.

 

Organizasyon içerisinde personellere  teşekkür sertifikaları ve minik hediyeler verilerek ,kutlama programı pasta kesimi ve ikramlarla son bulmuştur.
unnamed-8 unnamed-9 unnamed-10

 

 

Galeri
📆 16 Ekim 2016 Pazar 21:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR