MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » ÖZEL SEYİT ATEŞ SPOR LİSESİ’NDE KEYİFLİ ANLAR!
ÖZEL SEYİT ATEŞ SPOR LİSESİ’NDE KEYİFLİ ANLAR!

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi, Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını okulunda ağırladı. Özel Seyit Ateş Spor Lisesi öğrencileri hem kıyasıya eğlendi hem de bilgilendi.

Gençlere yönelik çeşitli faaliyetler düzenleyerek hem bilinçsel hem de fiziksel eğitimlere bir hayli önem gösteren Özel Seyit Ateş Spor Lisesi, yine bir ilke imza attı. Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını okulunda ağırlayan Lise, tekerlekli sandalye ile basketbol oynayarak yeni bir deneyim daha kazanma fırsatı buldu. Öğrenciler hem doyasıya eğlendi hem de tekerlekli sandalyede basketbol oynayan sporcular tarafından da bilgilendirildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Özel Seyit Ateş Spor Lisesi koordinatörü Burak Tahir Ateş, bu tür aktivitelerin çocuklara daha zinde tuttuğunu ve empati yeteneğini arttırdığını ifade ederek: “Bugün Beşiktaş tekerlekli sandalye basketbol takımı okulumuzu ziyaret etti.

Çok bilgilendirici ve keyifli bir zaman geçirdik. Okulumuzun öğrencileri tekerlekli sandalyede basketbol oynadı ve yeni bir deneyim kazandı. Tekerlekli sandalyeli sporcular da öğrencilerimize Bu spor dalı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Hem eğlendik, hem öğrendik hem de empati yeteneğimizi biraz daha geliştirdik. Bu tür aktivitelere devam edeceğiz. Bizleri ziyaret ederek şereflendiren Beşiktaş tekerlekli sandalye basketbol takımımıza da çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Galeri
📆 10 Mart 2023 Cuma 22:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR