MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ÖZLEM BULUT’TAN ÇARPICI AÇIKLAMA:
ÖZLEM BULUT’TAN ÇARPICI AÇIKLAMA:

CHP Eski kadın kolları yöneticisi ,bir önceki dönem Kadın kolları başkan aday adayı Özlem Bulut çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bulut açıklamasında şunları söyledi:

 

“Her şey Cumhuriyet Halk Partisi için”

Geçen yıl bugün Kadın Kolları seçimi vardı. İyi bir mücadele oldu. Biz kaybetsekte kazananın Chp olduğunu düşündük.Her ne kadar Kadın Kolları seçimi olsa da, bıyıklılara karşı çetrefilli bir mücadele verdik.
Baskılara boyun eğmedik, koltuk derdine düşmedik, pazarlıklara girmedik. Yola çıktıklarımızla yolda bulduklarımızı değişmedik. Emeğe ve vefaya büyük önem verdik. Bunu herkese kanıtladığımızı düşünüyorum.
Partimizin iktidar olabilmesi için eksiklerimizi ortaya koyduk. Çözüm önerilerini sunup projeye dönüştürdük. Bu projeyi en ince detaylarına kadar anlattık ki, biz seçimi kaybetsek bile partimiz yararına bizden sonra uygulansın diye…Ülkemiz ve partimiz adına kaygılandığımız için elimizde avcumuzda ne varsa gittik bizatihi paylaştık, anlattık. Düşünün ki Kadın Kolları Yönetimi olarak bütçe bile teslim ettik bütçe 💸  İki genel seçim, bir ön seçim geçirmiş olmamıza rağmen…


Şimdi görüyorum ki bizim projeyi hayata geçiriyorlar. Haklı bir gururumuz var tabi, bir iz bırakmanın huzuru içindeyiz. Gerisi teferruat…
İlçeye gidip partimiz için, ülkemiz için her türlü calışmaya hazırız dedik. Yardım elimizin omuzlarınızda hissedin dedik. Alışılagelmiş siyasette bu durum tuhaf karşılandı. Hatta ve hatta bir o tarafa bir bu tarafa göz kırptığımız bile düşünüldü. Oysa gerçek öyle değil işte…Bize kadın kolları seçiminde oy verenin de vermeyenin de elini tutmamızın nedeni, bölünmeyi değil bütünlüğü tercihimizdendir. Parçalamaya, taraf olmaya değil, birliğimizi dirliğimizi sağlama niyetimizdendir.

Bilinsin istedik.
Saygılarımla…

ÖZLEM BULUT

📆 13 Aralık 2016 Salı 18:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR