MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
Özlenen galibiyet
Kartalspor Spor Toto 2.lig’in 28.haftasında sahasında İzmir temsilcisi Bucaspor’u konuk ederken, her iki takım için hayati önem taşıyan karşılaşmadan Emrah Taysi’nin ilk yarının 14.dakikasında attığı kafa golüyle Kartalspor galip ayrıldı.

En son ilk yarının son haftasında konuk ettiğimiz Tarsus İdmanyurdu maçında Hakan Sayar’ın kendi kalesine attığı golle galibiyete uzanan Kartalspor ikinci yarıda 11 hafta geride kalırken ilk kez bir müsabakadan galibiyetle ayrıldı.

Sakatlıkları bulunan Emrah Kol, Sait Ulucan, Anıl Şahin ile geçtiğimiz hafta Aydın deplasmanında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Savaş Yıldızhan ve Abdullah Karmil Bucaspor karşılaşmasında kadroda yer almazken Teknik Direktör Saadettin Demirtaş, Bucaspor karşılaşmasında sahaya kalede Zeki Ayvaz, savunmada Caner Öztel, Emrah Taysi, Cem Tosun, Deniz Aslan, önlerinde Ali Kılıç, Uğur Utlu, orta sahada Emrah Kaya, Göktuğ Taşbulak, Burak Göksel ve ileri uçta Aytek Öktem onbiri ile sahaya çıktı.

b36c3f6b-162b-4013-bcea-d9659d9ada57

Fırat Çakmak,  Yasin Abdioğlu, Yusuf Ocak, Samet Eser, Burak Yılmaz, Furkan Öztürk ve Tahsin Hacımustafaoğlu bu karşılaşmada yedek soyunurken, Burak Yılmaz, Samet Eser ve Furkan Öztürk karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde oyuna dahil oldu.

Karşılaşma hafta içi olması sebebiyle yaklaşık 600 kadar Kartalspor taraftarı karşılaşmayı takip ederken İzmir’den gelen 40 kişilik Bucaspor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde müsabakayı seyretti.

Bucaspor Teknik direktörü Suat Kaya ve Volkan Kilimci cezaları nedeniyle karşılaşmayı Kartalspor Kulüp Binasından takip etti.

Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen para atışında Kartalspor takım kaptanı Uğur Utlu, kale seçimini gerçekleştirirken, müsabakaya konuk takım Bucaspor başladı.

İlk dakikalarda oldukça istekli görünen Kartalspor rakip kaleyi baskı altına aldı. 14.dakika da atak yönünün sağında kazanılan serbest vuruşu Emrah Kaya ceza sahası içerisine ortaladı, savunma son anda kornere gönderdi. Sol köşe gönderinden kullanılan köşe vuruşunu savunma kafayla uzaklaştırmak istedi fakat top tekrardan sol kanada açıldı, bu noktada topu kontrol eden Emrah ceza sahasına yüksek bir orta kesti kaleci Mert topa çıktı fakat dokunamayınca savunma arkasına sarkan Emrah Taysi kafayla topu Bucaspor ağlarına gönderdi. 1-0
34.dakika da Uğur Utlu’nun ceza yayı önünden sert vurdu top kalecide kaldı.

39.dakika da Bucaspor’dan Onur Yılmaz sakatlanarak yerini Abdullah Balıkuv’a bıraktı.

İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken hakemin bitiş düdüğü ile birlikte yerde kalan Anıl Dilaver sedyeyle soyunma odasına taşında ve ikinci yarı Deniz Pero, Anıl’ın yerine oyuna girdi.

Düşme hattından kurtulmak isteyen iki takımda ikinci yarı mücadele gücünü arttırırken, en az beraberlikle İstanbul’dan ayrılarak Kartalspor’la olan puan farkını korumak ve üsteki rakibine bir puanda olsun yaklaşmak isteyen Bucaspor, oyunu önde oynamaya başladı.

Kartalspor hızlı oyuncuları Burak Göksel ve Emrah Kaya ile kanatlardan hızla rakip yarı alana geçerek etkili olmaya çalışırken ileri uçta Aytek Öktem’le istedikleri gibi topu buluşturamadı.
54.dakika da hava topuna çıkarken rakibinin yüzüne temas eden Aytek Öktem sarı kart görürken cezalı duruma düştüğü için Gümüşhanespor maçının kadrosunda yer alamayacak.

Cem Tosun karşılaşmanın 81.dakikasında sakatlanarak yerini Burak Yılmaz’a bıraktı.

Kartalspor Bucaspor karşılaşmasında özellikle orta alan ve defans hattında olmak üzere takım savunmasını iyi bir şekilde yaparak Bucaspor’a fazla pozisyon şansı tanımadı. Bucaspor’un özellikle oyunun son anlarında baskısı Kartalspor’u bunaltırken hakemin düdüğü ile rahat bir nefes aldı.

Kartalspor bu galibiyetle puanını 27’ye yükselterek Bucaspor ve Ankaraspor’la arasındaki puan farkını 2’ye düşürdü. Kartalspor bu Pazar günü deplasmanda Gümüşhanespor’un konuğu olacak.

Kartalspor: 1 – Bucaspor: 0

Stat: Kartal
Hakemler: Şeref Taştan, Deybet Gök, Hasan Hüseyin Tetik

Kartalspor: Zeki, Deniz, Emrah Taysi, Cem (Dk. 82 Recep Burak), Emrah Kaya, Uğur, Yağız Göktuğ (Dk.72 Kadir), Aytek, Ali, Burak, Caner (Dk. 90+3 Ömer Furkan)

Bucaspor: Kemal Mert, Ferhat, Adil, Alper, Emre, Burak Can Kunt, Anıl (Dk. 46 Deniz), Burak Aydın (Dk. 63 Alpay), Onur (Dk. 40 Abdullah), Ahmet, Ömer Kanberoğlu

Gol: Dk. 14 Emrah Taysi (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 37 Ömer Kanberoğlu, Dk. 65 Ahmet, Dk.90 Burak Can Kunt, 90+1 Kemal Mert (Bucaspor), Dk. 54 Aytek, Dk. 70 Uğur, Dk. 86 Recep Burak (Kartalspor)

Galeri
📆 23 Mart 2016 Çarşamba 20:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR