MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Öztaner; Ayrılık söz konusu değil.
Öztaner; Ayrılık söz konusu değil.

Kartalspor Kulüp Başkanı Ergun Öztaner, Başkan Vekili Binali Aydın hakkında bir süredir basında yer alan “Bırakıyor mu?” “Yönetimde Çatlak mı var? haberlerine karşılık bir açıklama yaptı.
Başkan Vekili Binali Aydın’ın istifasının söz konusu olmadığını söyleyen Kartalspor Kulüp Başkanı Ergun Öztaner, yönetim kuruluna böyle bir müracaatında gelmediğini de ifade etti.
Öztaner;Başkan Vekilimiz Binali Aydın’ın hem bugün hem de geçmişe dönük başarılarını inkar edemeyiz. O benim kardeşim, zaten aramızda bir sorun yok. Birileri bizim başarımızı engelliyor diye birilerini adres vermek istiyor olabilir ama bu kulüp içerisindeki arkadaşlar değil, dışarıdan birileri olabilir bu onun kendi şahsi kanaatleri olabilir.
Binali Aydın yine takımın başında, alacağımız birçok kararı onunla paylaşıyorum, bunların yanında bütün her şeye rağmen takımımızın durumu iyi kimse moralini bozmasın, takımımız, teknik heyetimiz, taraftarlarımız ve yönetimimizle uyum içerisindeyiz. İnşallah bu uyum ve birliktelik bize sene sonunda başarıyı getirecektir.”dedi.
Kartalspor Kulüp Başkanı Ergun Öztaner ayrıca geçen hafta deplasmanda oynanan Sarıyer karşılaşmasında ev sahibi ekibin yönetimine ve taraftarlarına, kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür ederek, dost edindikleri bu güzide kulübü Kartal’da layık oldukları şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

📆 26 Eylül 2013 Perşembe 12:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR