MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ÖZÜPEK,” Bu sefer tamam ”
ÖZÜPEK,” Bu sefer tamam ”

Kartal Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek, Mart ayı içinde yapılacak olan yerel seçimlere partisinin Kartal’da iddialı bir şekilde hazırlandığını söyledi. Genç ve sevilen politikacı Metin Özüpek, Kartal’da tanınan, sevilen ve güven duyulan BAŞKAN ADAYI Erhan Kekeç, ile Kartal Belediye Başkanlığını kazanacaklarını kaydetti. Özüpek,” Bu sefer tamam inşallah” yorumunu yaptı.
“OYLARIMIZDA BÜYÜK ARTIŞ VAR”
Özüpek, şöyle devam etti:” Milliyetçi Hareket Partisinin Kartal’daki siyasi Arenada Bizde varız ve belirleyici olacağız, belirleyici ve yerel iktidar olmak izin iki önemli planımız var. Kartal’da çok tanınan, sevilen ve güven duyulan bir adayla yola çıkacağız. Son yapılan kamuoyu yoklamalarında Milliyetçi Hareket Partimizin oylarında çok büyük artışlar olduğu ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI.. Kartal’da partimizin zaten yaklaşık 30 bin kemikleşmiş oyu var. Kartal’da partimize olan teveccüh giderek artmaya başladı. Türkiye genelinde olduğu gibi Kartal’da da Merkez sağın partisi Milliyetçi Hareket Partisidir. Yaklaşık 60 bin ve ya 70 bin civarında oy alacağımızı hesapladık. Bu sayınında artacağını düşünüyorum. Buda en az 6-7 meclis üyesi demektir. Hesaplandığımız rakamlar daha yukarı çıkabilir, çıkmaması için ortada bir sebep yok. Burada iddialı konuşuyorum kesin Kartal Belediye Başkanlığını kazanacağız. Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli oluyor” yorumunu yaptı.

MHP ACILIS
“KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”
Özüpek, şöyle devam etti: “ Söylediğim gibi Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kartal Belediyesini kazanmak için sahaya çıkacağız. Yanlız olası bir problemde belediyeyi kazamamamız da belediyede belirleyici denge faktörü olacak meclis üyelerimizi de sokmuş olacağız. Bunu ciddi manada istiyoruz ve düşünüyoruz ve bunun üzerine çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İnşallah beklediğimiz sonuçları alırız ve Kartal için hayırlı olur. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kartal ilçe Başkanı olarak Kartal halkına ve Kartal seçmenine seslenmek istiyorum. Mart yerel seçimlerinde kutsal kabul ettiğimiz oylarınızı şimdiye kadar denenen partiler yerine denenmeyen Milliyetçi Hareket Partisine veriniz. Bunda asla pişmanlık duymayacaksınız ve asla “ Bu partiye oy atan elim kırılsaydı” demeyeceksiniz. MHP toplumun her kesiminden oy alabilecek ve toplumu bir bütün olarak kucaklayacak bir konuma geldi. Türkiye’de olduğu gibi Kartal’da da sağın merkez partisi Milliyetçi Hareket Partisidir. Milliyetçi Hareket Partisi kadroları Türkiye genelinde olduğu gibi Kartal’da da hazırdır. Gelin bu sefer oylarınızı MHP ye verin. Asla pişman olmayacaksınız” ifadesini kullandı.

MHP KARTAL ACILIS-1
“HERKESE ULUŞABİLİR OLACAĞIZ”
Kartal Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Metin Özüpek, “ Kartal MHP ilçe başkanı olarak Kartal’da yaşayan bütün vatandaşlarımıza, yurttaşlarımıza çağrımız dileğimiz ve temennimiz olası Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında belediye erkini aldığımızda inşallah herkese ulaşılabilir, herkesin sorunlarına müdahil olabilir, bütün problemlerden kurtulmuş birkaç ilçenin ortasında sıkışmış bir Kartal olmaktan kurtulacağız. Kartal öyle bir konumda ki, konumu görseli yaşam tarsı insanları çok iyi çok kaliteliyken başka ilçelere gidip alış veriş yapan insanlar tanıyoruz. Kartal sanki bir otel gibi olmuş insanlar çalışıyor ve akşam sadece evi için Kartal’a geliyor. Kartal’da bir cazibe yok insanların oturup rahat rahat sohbet edebilecekleri istişare edebilecekleri, görsel ve sanatsal cazibe merkezlerinin oluşması lazım. Bunları da inşallah Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında biz sağlayacağız. Mesela Kartal’ın çarşısını oluşturan Ankara Caddesi dar. Hepimiz bunu biliyoruz ve yıllardır bu sıkıntıyı birlikte yaşıyoruz. Neden Kartal’ın merkezde bir yer altı çarşısı olmasın hatta büyük ilçelerin çoğunda var bu. Ve ciddi bir fayda sağlıyor. Oranın esnafına da fayda sağlıyor oranın insanına da fayda sağlıyor. Tamam, çarşımız dar olabilir ama netice de bir zemin Allah’ın toprağı sistem var bunların mimarları mütehayitleri her şeyi var. Projelendirme yapılırsa ki, yapılması gerekiyor Kartal için yapılırsa bunlarda uygulanmayacak şeyler değil. Dört beş girişli dört beş noktadan girişli yer altı çarşısı yer altı çarşısını kullanarak iskeleye çıkabilme meydana çıkabilme diğer taraftan Kartal Stadına doğru çıkabilme gibi ciddi bir proje yapılabilir. Bu konu üzerinde ciddi manada durmalarını isteyeceğiz” yorumunu yaptı.
Özüpek, Kartal’ın sahili olmasına rağmen denizden gerektiği kadar yararlanılamadığını da sözlerine ekledi.

MHP KARTAL ACILIS-2

 

UĞUR MUMCU VE ATALAR MAHALLE BİRİMLERİ GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE  AÇILDI…

Seçim Çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Kartal Belediye Başkanı adayı Erhan Kekeç’le beraber hiç ddurmadan kartalı dolaşıyorlar. Mahallerde ,sokaklarda esnafın ve Vatandaşların dertlerini ,sorunlarını,isteklerini dinleyen MHP Kartal Belediye Başkan adayı Kekeç gittiği her yerde sevgiyle karşılanıyor ve ilgi görüyor.

22 Şubat 2014 cumartesi günü mahalle birimlerini açan MHP Kartal İlçe teşkilatı mehter takımı eşliğinde kalabalık bir partili grubuyla beraber sokaklarda yürüdü. Kartal halkının yoğun ilgi gösterdiği MHP Kartal Belediye başkanı halkı selamladı. Önce Uğur Mumcu mahallesinde ve sonra Atalar mahallesinde birim açılışlarını gerçekleştirem MHP Kartal İlçe Teşkilatı gösterilen ilgiden oldukça memnundu. Dualar eşliğinde yapılan açılışlarda söylenen hep şuydu Kartal Belediyesi Binasının tepesine üç hilalli bayrağımız dikeceğiz ve bu seçimlerde Kartal Belediye Başkanlığını biz kazanacağız.

 

 

 

 

 

 

Galeri
📆 23 Şubat 2014 Pazar 14:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR