MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ÖZÜPEK’TEN TARİHİ ÇAĞRI!..
ÖZÜPEK’TEN TARİHİ ÇAĞRI!..

Milliyetçi Hareket Partisi (M.H. P.) Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek,Kartal halkına,siyasilere,Sivil Toplum Kuruluşlarına,Kanaat Önderlerine ve Kartal’ı seven herkese yapmış olduğu TARİHİ ÇAĞRI İLE MHP’Yİ DESTEKLEMELERİNİ İSTEDİ. 30 Mart Yerel Seçimlerine Kartallı Erhan Kekeç ile birlikte hazır olduklarını belirten Özüpek,”Bugüne kadar Kartal’da sadece CHP’nin adayı belirlenmemişti. Bu belirlenmeyle birlikte artık siyasi partilerinde belediye başkan adayları’ nın Kartal’da tamamı belirlenmiş oldu. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımızı KAPIMIZ açıktır. Bölücü olmayan herkese Milliyetçi Hareket Partisinin kapıları açıktır” çağrısında bulundu.
“ TELEFONLARIMIZ KİLİTLENDİ”
Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının Kartal’ı yönetmeye hazır olduğunun altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek, şöyle devam etti: “Biz herkesin bildiği gibi Kartallı başkan adayıyla yola çıktığımızı bir ay önceden beri vurguluyoruz. Kartal’a Kartallı biri yakışır diyorduk ve Milliyetçi Hareket Partisinin Kartal’da seçimi alacağına inanıyorduk ve artık bu inancımız GARANTİ olmuştur. Niye derseniz? Emin olun Pazar akşamı saat: 18.00 den sonra ilçe merkezimizi ve bizleri arayan Kartallı vatandaş sayısı bini aşkın durumda. Tabi tepkili olup arayanlar var Milliyetçi Hareket Partisine “ OY VERECEĞİZ” diye arayanlar var. Merkez sağ seçmeninin, Kartal’daki bütün vatandaşlarımızın MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ÇATISI ALTINDA TOPLANMASINI BEKLİYORUZ. Çağrımız bir mesaj olacaktır hem İstanbul’a hem Türkiye’ye dip dalgası olarak yayılacak bir durumdur. Milliyetçi Hareket Partisinin önüne geçilemez yükselişi ve meşalesi Allah’ın izni ile Kartal’dan yakılacaktır. Ben Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanı olarak bütün Kartal’lıların oylarını Milliyetçi Hareket Partisine vereceklerinden hiçbir şüphem yoktur” ifadesini kullandı.
“HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”
Özüpek, şöyle devam etti: “ Diğer siyasi partilerin başkan adaylarına da başarılar diliyoruz. SON UMUT TEK ÇARE SON KALE MHP. Siyasilere şöyle bir çağrım var; DP. Kartal Belediyesi Başkan adayı Sayın Müslim Şahanoğlu, DSP eski ilçe başkanı ve Kartal’ da pek çok insanın sevdiği ve İl Genel Meclis üyesi Sayın İlhan Güzelgün ve ekibini. Ben belediyeciliğin birlik nitelikle olacağına inanıyorum. Bu birlik niteliğinde MHP çatısı altında bir araya gelerek TEK YUMRUK halinde, dosta-düşmana neyin ne olduğunu göstererek yapılacağını ve Milliyetçi Hareket Partisinin de bunun üstesinden geleceğini ve sosyal belediyecilik nasıl yapılırmış buna da hem Kartal halkına hem İstanbul’a hem bütün Türkiye’ye gösterecektir diye inanıyorum. Bütün Kartal’lalarıda buradan SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM. Ayrıca bir önemli konunun altını da kalın bir çizgiyle çiziyorum. Kartal seçmeni tasalanmasın sıkıntıya girmesin. Bayrağı açtık Milliyetçi-Ülkücü hareket olarak herkesi kucaklayacağız.Belediye Başkan Adayımız çok iddialı bu konuda. Bütün herkesi kucaklayacağız. Kartal’da yaşayan insanlarımızı ayırt etmeden bütün sıkıntılarına el atacağız. Milliyetçi Hareketin dürüstlüğünün, samimiyetinin ve siyaset nasıl yapılırmış bunu Allah’ın izniyle bütün Kartal halkı görecektir. Biz hepsinin desteklerini bekliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinin kapıları herkese açıktır. Bu arada Balkan kökenli tüm vatandaşlarımıza da seslenmek istiyorum. Sizler Osmanlının Balkanlardaki torunlarısınız. Sizleri de kucaklamak ve bağrımıza basmak istiyoruz…Haber-Foto: Fethi Satıcı

📆 10 Şubat 2014 Pazartesi 09:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR