MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’den anlamlı ziyaret
Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’den anlamlı ziyaret

“vatan Hasassiyeti İçinde Bir Olduk”

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 15 Temmuz darbe kalkışmasına karşı ortak duruş sergileyen partilerden Vatan Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, gösterdikleri dayanışma için teşekkür etti.

Darbe kalkışması ve teröre karşı birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla daha önce Adalet ve Kalkınma(AK) Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Pendik belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, bu kez Vatan Partisi’ni ziyaret etti.

15 Temmuz sürecinde meydanlarda nöbet tutan Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanlığı’na giden Başkan Şahin, İlçe Başkanı Mevlüt Usta ve partililerle bir araya gelerek teşekkürlerini sundu.

15 Temmuz, ülkemizin en vahim tablolarından biriydi

Ziyarette konuşan Şahin, 15 Temmuz darbe kalkışmasının ülkemizin yaşadığı en vahim tablolardan biri olduğunu belirterek milletimizin bu süreçte başarılı bir sınav verdiğini kaydetti. Şahin, “15 Temmuz’da görüş farklılıklarımıza rağmen vatan hassasiyeti içinde bir ve beraber olduk. Vatan Partisi bu süreçte darbe kalkışmasına karşı en ciddi katkıyı sağlayan ekiplerden biri oldu. Türkiyemiz çok kritik bir süreçten geçerken, 15 Temmuz bize gösterdi ki; bu milletin evlatları, Çanakkale’den 100 sene sonra dedelerine layık torunlar olduklarını kanıtladılar” dedi.

Başkan Şahin’in birlik beraberik tavrı çok önemli

Vatan Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Usta ise, nazik ziyareti dolayısıyla Başkan Şahin’e teşekkür ettiği konuşmasında “Pendik açısından Belediye Başkanımızın takındığı birlik ve beraberlik tavrı memnuniyet vericidir. Darbe kalkışması sonrası terör saldırıları gösterdi ki, bunlar son değildir. Bu saldırıların arkasında Amerika vardır. Bölgemizde 2. İsrail’i kurma çabası sürmektedir. Bir ateş çemberi içerisindeyiz. Milletimizin, devletimizin birlikteliği önümüzdeki süreç açısından oldukça önemlidir” şeklinde konuştu.

📆 23 Ağustos 2016 Salı 09:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR