MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » PENDİK BELEDİYESİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
PENDİK BELEDİYESİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

PENDİK BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ ÖZNUR ŞAHİN CANAYAKIN VE PENDİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRÜ İBRAHİM HAKKI AYSAN, BELEDİYE BAŞKANI DR. KENAN ŞAHİN’İN ATAMA YAZISIYLA YENİ BAŞKAN YARDIMCILARI OLDU.  İKİ İSİM, GÖREVİ BAŞKAN YARDIMCILARI SÜLEYMAN PERGEL VE RAMAZAN ÖZTÜRK’TEN DEVRALDI.

 

 

Kültür İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Öznur Şahin Canayakın getirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü Sorumlu Başkan Yardımcısı ise İbrahim Hakkı Aysan oldu.  Pendik Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şahin Canayakın, 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu’nun 49. Maddesi; Zabıta Müdürü İbrahim Hakkı Aysan da Belediye ve Bağlı Kuruluşlar ile Mahalli İdari Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik gereği 15.01.2017 tarihi itibarıyla Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

ÇİÇEKLERLE DEVRALDILAR

Kültür İşleri Müdürlüğü ile Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelinin de katıldığı törenle Başkan Yardımcılığı görevini Öznur Şahin Canayakın’a devreden Süleyman Pergel, hayırlı olmasını diledi. Görevi Ramazan Öztürk’ten devralan yeni Başkan Yardımcısı İbrahim Hakkı Aysan da kendisine görevi süresince yaptığı katkılardan dolayı  Zabıta Müdürlüğü adına teşekkür plaketi sundu.  Ramazan Öztürk de “Hayırlı olsun” çiçeğiyle birlikte koltuğunu İbrahim Hakkı Aysan’a devretti.

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, zaman zaman kurum içinde yapılan değişiklerle hizmete devam ettiklerini belirterek “Bu, bir bayrak yarışıdır. Bilgi ve tecrübelerden en iyi şekilde faydalanmak amacıyla zaman zaman müdürlüklerimizde ve organizasyon şemamızda değişikliğe gidebiliyoruz.  Görev yaptıkları süre içinde başarılı hizmetlerde bulunmuş Başkan Yardımcılarımız Ramazan Öztürk ve Süleyman Pergel’e teşekkür ederken Yeni Başkan Yardımcılarımız Öznur Canayakın ve İbrahim Hakkı Aysan’a da yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

📆 17 Ocak 2017 Salı 09:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR