MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Pendik Belediyesine: Filistin’den taziye mesajı
Pendik Belediyesine: Filistin’den taziye mesajı

Manisa Soma’da yüzlerce madenci vatandaşımızın hayatını kaybettiği elim maden faciası için, ulusal ve uluslar arası alanda birçok taziye mesajları iletildi. Pendik Belediyesinin kardeş belediyeleri arasında yer alan Filistin’in Jenin Belediyesinden, Filistin halkı adına Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in şahsında ilettiği taziye mesajı, iki ülke halkının birbirine duyduğu sevgiyi bir kez daha gözler önüne serdi.

Manisa Soma’da yaşanan ve yüzlerce madenci vatandaşımızın hayatını kaybettiği elim maden faciası, başta milletimiz olmak üzere dünya kamuoyunun da ortak acısı oldu. Ulusal ve uluslararası alanda birçok taziye mesajları iletilirken, Pendik Belediyesinin kardeş belediyeleri arasında yer alan Filistin’in jenin Belediyesinden, milletimiz adına Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in şahsında ilettiği taziye mesajı iki ülke halkının birbirine duyduğu sevgiyi bir kez daha gözler önüne serdi. Duygu yüklü taziye mesajında, Filistin halkının Soma’daki maden faciasında yaşadığı üzüntüye dikkat çeken jenin Belediye Başkanı Velid Ebu Musa, Başkan Kenan Şahin’e oldukça samimi ve sıcak şekilde seslenirken, “Kardeşim” ifadesi dikkat çekti.

 
“Tüm Filistin halkı adına sabır diliyoruz.”
Taziye mesajının başında Kuranı Kerim’de Ali İmran suresi 185.ayeti İletilirken mesajda şu ifadeler dikkat çekti: “Saygıdeğer Kardeşim Dr. Salih Kenan Şahin. Kendi adıma, belediyemizin meclis üyeleri adına, Jenin şehri halkı adına ve tüm Filistin halkı adına: Allah’ın takdiri olup meydana gelen ve Türk halkını derinden üzen, bu üzüntü verici maden kazası ve bu kazada hayatlarını kaybedenler için sizlere taziyelerimizi iletiyoruz. Allah’tan hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına, Türk halkına, Türk Hükümetine sabır ve teselli diliyoruz.”

📆 17 Mayıs 2014 Cumartesi 10:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR