MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Pendik, Toplum » Pendik’e iki atama
Pendik’e iki atama

Görevinden emekliye ayrılan Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş’ın yerine Edremit İlçe Kaymakamı Osman Tunç,  Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine ise Mehmet Sait Çoban atandı.

Görevine başlayan İlçe Emniyet Müdürü  Çoban, Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i de makamında ziyaret etti.
Pendik İlçe Kaymakamlığı görevine, Balıkesir Edremit İlçesi Kaymakamı Osman Tunç atandı. Geçtiğimiz ay emekliliği nedeniyle görevine veda eden Cafer Odabaş’ın yerine atanan Osman Tunç, görevine Ramazan Bayramı’ndan sonra başlayacak. Pendik’in yeni Kaymakamı Tunç, İzmirli ve 1965 doğumlu.  İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamlayan Kaymakam Tunç, 1988’de Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.1990 yılında Manisa Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan Pendik Kaymakamı Osman Tunç, sırasıyla Aydın-Karpuzlu, Erzurum-Karayazı, Aydın-Yenipazar, Ağrı-Patnos, Manisa- Saruhanlı, Mardin- Kızıltepe, Balıkesir-Edremit ilçesinde Kaymakamlık görevinde bulundu. İçişleri bakanlığının son kararnamesi ile Pendik’e atanan Osman Tunç,  evli ve iki çocuk babası.
İlçe Emniyet Müdürü Çoban göreve başladı
İstanbul Emniyet Müdürlüğünde her yıl temmuz ayında gerçekleştirilen il içi emniyet müdürü atamaları sonucu  Pendik İlçe Emniyet Müdürü Faruk Sayın Bütçe Şube Müdürlüğüne atanırken, Bilgi İşlem Şube Müdürü Mehmet Sait Çoban, Pendik’in yeni İlçe Emniyet Müdürü oldu. Ankara nüfusuna kayıtlı olan Mehmet Sait Çoban, 11 yıl İstanbul’da, 1 yıl yurtdışında ve 2 yıl Bitlis Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
Pendik’teki görevine  başlayan yeni Emniyet Müdürü Sait Çoban, Belediye Başkanı Kenan Şahin’i de makamında ziyaret etti. Çoban’a “hayırlı olsun”  diyen Şahin, yeni görevinde başarı diledi.

📆 12 Ağustos 2013 Pazartesi 10:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR