MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Pendik, Toplum » Pendik’e şehirlerarası otobüs terminali
Pendik’e şehirlerarası otobüs terminali

Şehirlerarası seyahati kolaylaştırmak amacıyla  Güzelyalı’ya modern ve konforlu bir otobüs terminali yapılacak. Pendik Belediyesi,  şehirlerarası otobüs acentalarını  tek çatı altında toplayarak hem yolcuları, hem işletmecileri rahatlatacak terminal için  proje çalışmalarına başladı.
Kaynarca Mevkii D-100 Karayolu kenarında bulunan şehirlerarası otobüs acentaları, yeni yapılacak terminale taşınacak . Tersane Kavşağı Bölgesinde yer alacak terminalin proje hazırlık çalışmaları devam ediyor. Toplam bin 830 metrekare alan üzerine kurulacak terminalde 18 acenta  ofisi yer alırken bir de kafeterya bulunacak. Ayrıca terminale, yolcusunu araçlarıyla almak ya da uğurlamak amacıyla gelenler için misafir otoparkı inşa edilecek. Tersane köprüsünün altında bulunan boşluğa yapılacak terminal alanı hem yolcular hem de işletmeciler için rahatlık sağlayacak.

pendik_belediyesi_pendik_gu
Terminal alanının giriş çıkışları düzenleniyor
Kaynarca Mevkii’ndeki D-100 Karayolu kenarında bulunan şehirlerarası otobüs acentalarına ait  otobüslerin özelikle geç saatlerde yolcu indirip bindirirken trafiği olumsuz yönde etkilediğini belirten Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, yeni terminalin bu sorunu ortadan kaldıracağını ifade etti. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin terminale otobüs giriş çıkışını düzenleyen yeni yol çalışması tüm hızıyla sürüyor. Şu an proje çalışmaları devam eden terminal inşaatına kısa sürede başlanması bekleniyor.
Şehirlerarası otobüs terminali, tersane köprüsü altında bulunan alana inşa edilecek.

Galeri
📆 27 Ağustos 2013 Salı 10:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR