MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Pendik, Toplum » Pendik’e yakışır Hükümet Konağı
Pendik’e yakışır Hükümet Konağı

Pendik, tüm kamu hizmetlerini ulaşımın merkezinde tek çatı altında toplayan modern bir Hükümet Konağı’na kavuşuyor.

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in girişimleri sonucubaşlayan çalışma ile Pendikliler Kaymakamlık ve diğer kamu hizmetlerine tek merkezden kolayca ulaşabilecek. Pendik Belediyesi’nden inşaat ruhsatı alan Hükümet Konağı için yakında ihale açılacak.
Pendik Başkanı Dr. Kenan Şahin’in ilçe için en büyük arzularından biri gerçeğe dönüşüyor. Belediye hizmetlerini teknolojiyi kullanarak kolay ve hızlı bir şekilde vatandaşın ayağına götüren Pendik Belediyesi, kamu hizmetlerinin tek bir çatı altında toplanacağı Hükümet Konağı’nın yapımı için de ruhsatı vererek inşaat sürecini başlattı. Başkan Şahin’in başından sonuna kadar takip ettiği çalışmalarla inşaat ruhsatı alan Hükümet Konağı ve Sağlık Kompleksi ile Pendik bölgede önemli bir hizmet avantajı elde edecek. Modern bir yapı içerisinde Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Nüfus Dairesi, Mal Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Verem Savaş Dispanseri, Aile Sağlık Merkezi, Halk Sağlığı Merkezi, İl Sosyal Hizmetler Rehabilitasyon Merkezi, Sosyal Yardımlaşma Vakfı gibi birimler bir araya toplanıyor.
Ulaşımı önceden çözüldü
Hükümet Konağı ve Sağlık Kompleksi, Doğu Mahallesi’nde ulaşım sorunun önceden çözüldüğü bir bölgede inşa edilecek.Yakınında metro durakları bulunan yeni Hükümet Konağı’na kısa süre önce tamlanan Tavşantepe Köprülü Kavşağı, Dolayoba alt geçidi ve yanyollar ile trafik sorunu olmadan kolayca ulaşılabilecek. Yakında ihalesi yapılacak olan tesis tamamlandığında, vatandaşlar istedikleri toplu ulaşım türü ile kolayca gidebilecekleri bu binada bir çok hizmetten tek noktada faydalanabilecekler. Hükümet Konağı ayrıca yeni yapılacak Belediye binasına da yürüme mesafesinde olacak.
Proje, İstanbul Valiliği İSMEP (Sismik Riskin Azaltılması veAcil Durum Hazırlık Kapasitesinin Arttırılması Projesi) kapsamında yapılacak.

📆 16 Ağustos 2013 Cuma 10:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR