MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Manşet, Pendik, Toplum » PENDIKTE YENİ BAŞLANGIÇ RUZGARI
PENDIKTE YENİ BAŞLANGIÇ RUZGARI

C H P Pendik Gençlik Kolları’nda uzun sure aktif olarak rol alan ve ayni zamanda Pendik Ahmet Yesevi Mahalle Birim Başkanı olan Hasan Karatepe ile kısa bir söyleşi yapma fırsatı yakaladık.

Siyasette genç ve dinamik bir kimlikle yeni bir yüz oluşturan Hasan Karatepe, şu
anda ise CHP Pendik Gençlik Kolları Başkan Adayı Hasan KARATEPE kimdir?

Genç ve dinamik bir aday olarak kendinizden ve siyasi kimliğinizden bahseder misiniz?


Aslen Amasyalıyım. Uzun yıllardır Pendik’te ikamet etmekteyim evli ve bir çocuk babasıyım.


Atatürk’ten miras, Türk siyasetinin çınarı C H P Pendik ilçesinde 18 yaşından beri aktif siyaset yapmaktayım. Şu an ise Pendik Ahmet Yesevi Mahalle Birim Başkanlığı görevini yürütmekteyim.


Peki niçin gençlik kolları başkanlığına aday oldunuz?


Hepimizin içini kaplayan sonsuz bir umut ışığı ve heyecan var.

Aynı zamanda siyasette aktif gençliğe
duyulan bir özlem var. Siyaset bir bayrak yarışıdır. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını devralmaya aynı zamanda bu bayrağı bizden sonraki nesillere aktarmaya, iktidara giden yolda gençliğin örgütlü gücünün etkisinin olduğunu etkin olarak göstermeye, ilk ve ebedi genel başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı bu yolda onun ilkelerinin ışığında gençliğe her alanda katkı sunmak, vizyon kazandırmak adına evvela gericiliğe, diktaya ve sömürgeciliğe karşı
üreten, çalışan, hakça bölüşen, geleceğe umutla bakan Mustafa Kemal’in Türkiye’si olmanın ışığını Pendik’ten yakmak ve bu anlamda yeni başlangıç yapmak için gençlik kolları başkanlığına adayım.


Çıktığınız bu yolda başarılar dilerken son yaptığınız yeni başlangıç vurgusuna biraz değinmek isterim, neden yeni başlangıç?
Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere mirası olan Cumhuriyet’in daimi koruyucuları
olarak, ülkemizi hapsedilmek istenen karanlıktan kurtarmak için her anlamda adım atmanın bir vazife olduğu bilinciyle ve ‘’üreten gençlik’’ anlayışının hedef olması dahilinde gençlere belirli kademelerde yer verildiği takdirde hem yerelde hem ülke genelinde partimize kazandıracağımız birçok değer olduğuna inanarak Pendik’te yeni başlangıç yaptırabilme hedefindeyim.

Bütün genç arkadaşlarımız bilmelidir ki yeni başlangıç sadece Pendik’te atılan bir adım olmaktan öte Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı yolunda gençliğin gücünü göstermeye yönelik bir çağrıdır.

Dilan Ayaz

Galeri
📆 08 Ocak 2020 Çarşamba 23:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR