MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Gençlik, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Pendik’teki Okullarda Yardım Heyecanı
Pendik’teki Okullarda Yardım Heyecanı

Kimisi kıyafet getirdi, kimi paket paket gıda taşıdı. Pendik’teki tüm okulların öğrencileri,  Suriyeli Türkmenlere gönderilmek üzere büyük bir heyecanla kolileri hazırlarken, Pendik Belediyesi de gün boyu okullardan yardımları topladı.

 

 

Pendik Belediyesinin başta  Ensar Vakfı olmak üzere  İHH ile birlikte düzenlediği  Suriyeli Türkmenlere yardım  kampanyası  kapsamında okullardan giysi ve gıda yardımı toplandı. SMS’le katılımın gerçekleştiği “Sen Yardım Edersen Ben Üşümem” kampanyasının devamı olarak  yapılan Bugün Benimle Yemeğini Paylaşır Mısın?” çağrısı okullardaki minik kalplere ulaştı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de destek verdiği kampanyaya Pendik’teki tüm ilk ve orta öğretim okulları katıldı. Bisküvi ve dayanıklı  gıda malzemeleri, bebek bezi  ve giyim eşyası getiren çocuklar, bunları kolilelere büyük bir heyecanla doldurdu.  Pendik Belediyesi araçları ve görevlileri de gün boyunca okullardan yardımları alarak toplama alanına taşıdı.

Belediye personeli gönüllü oldu

Okullardan alınan ve eski  İmam Hatip Lisesi arkasında yer alan Ramazan Çadırı’nda toplanan yardımlar, Pendik Belediyesinin gönüllü personeli tarafından tasnif edilerek yeniden kolilenmeye başlandı. Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in de ziyaret ettiği  çalışmada  Belediye Başkan Yardımcıları da görev aldı. Yardım TIR’larının ise Cuma namazı sonrası Sahil Camii önünden hareket etmesi planlanıyor.

350 bin lira para yardımı toplandı

Suriyeli Türkmenler için başlatılan yardım kampanyasının ilk etabını oluşturan “Sen Yardım Edersen Ben Üşümem”  SMS kampanyası sonucunda ise  Pendik’te 350 bin lira nakit para toplandı.

📆 10 Mart 2016 Perşembe 11:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR