MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » PERAKENDE DÜNYASI, YZB 2016’DA VERİMLİLİĞİ MASAYA YATIRACAK
PERAKENDE DÜNYASI, YZB 2016’DA VERİMLİLİĞİ MASAYA YATIRACAK

Organize gıda perakende sektörünün en büyük organizasyonu olan Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı ve Fuarı (YZB 2016) için geri sayım başladı. Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen YZB 2016, Haliç Kongre Merkezi’nde 13-14 Nisan’da 2 bakanın katılımıyla gerçekleştirilecek. YZB 2016’nın ana teması ise “Verimlilik”.

 

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından düzenlenen organize gıda perakende sektörünün en büyük konferans ve fuar organizasyonu olan Yerel Zincirler Buluşuyor YZB 2016, Gümrük ve Ticaret BakanıBülent Tüfenkçi ile Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Bu yıl 13-14 Nisan’da İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi‘nde 8’incisi gerçekleştirilecek YZB 2016, üreticiden tedarikçiye, perakendecilerden sektöre hizmet sunan firmalara kadar on binlerce paydaşı “Verimlilik” temasıyla bir araya getirecek.

 

Globus Fuar ve Kongre Yönetimi tarafından iki günlük bir programla gerçekleştirilecek organizasyon önceki yıllarda olduğu gibi fuar ve konferans olmak üzere iki ayrı bölümde yapılacak. Ayrıca “Perakendenin En Başarılı Fikirleri” de YZB kapsamında düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak.

 

“VERİMLİ MARKET” SEKTÖRLE BULUŞACAK

‘Dönüşümü Başlat Geleceği Kazan’ ana temasıyla 2013 yılında ‘İnsan’, 2014 yılında ‘Marka’ ile sürecin iki aşamasını tamamlayan YZB, 2015 yılında ‘Teknoloji’ temasıyla hedeflediği dönüşümü tamamladı. YZB 2016’da ise ‘Perakendede Verimlilik İle Yarını İyi Kullan!’ sloganından hareketle ‘Verimlilik’ konusu her yönüyle ele alınacak. Fuar kapsamında ayrıca lider markaların raf, dolap, sunum ve müşteri yönlendirme, aydınlatma, elektronik ve otomasyon konularında verimli ürünleri ve çözümleri ‘Verimli Market’ kurgusuyla sektör profesyonelleri ile buluşturulacak.

YENİ NESİL PERAKENDE VE VERİMLİLİĞİN GÜCÜ TARTIŞILACAK

YZB 2016’da açılış konuşmalarının ardından Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk “Birlikten Doğan Verimlilik” konusunu anlatacak. Unilever Türkiye Satış ve Müşteri Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Tarık Yüksel, Vodafone Türkiye Ticari Operasyonlardan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, Mimar Selim Yuhay ve Power Of Happiness Platformu Kurucusu ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu ÜyesiTijen Mergenkonuşmacı olarak yer alacak. Verimliliğin, rekabet gücü için önemli olduğundan hareketle pazarlama, operasyon, iş gücü, finans ve İK yönetiminde verimliliğinin katılımcılarla paylaşılacağı organizasyonun ilk gününde ayrıca Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner de Masamda Birikmiş Hikayeler ile sahne alacak.

Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayacak YZB 2016’da ikinci günün konuşmacıları ise şöyle:

Yeni Dünyayı Anlamak: Emin Çapa (CNN Türk Ekonomi Müdürü)

Türkiye ve Perakende Gündemi: M. Rifat Hisarcıklıoğlu (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı), Naci Ağbal (Maliye Bakanı)

Perakendenin Odağında Verimlilik Var: Tahsin Pamir (Perakende Danışmanı ve Eğitmen), Prof. Dr. Gürhan Kök (Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Invent Analytics Kurucusu), Haluk Alpay – (OBASE – Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortak), İrem Tüzünalper (Ekstra Bilgi Çözümleri ve İletişim Hizmetleri – Kurucu Ortak ve CEO)

Karlılık ve Rekabet Uğruna Cesur Bir Dönüşüm: Mahmut Ülkü (MOPAŞ – CIO),Nilüfer Durak (Solvoyo – Operasyonlardan Sorumlu Başkan)

İyi Kullan, İyi Kazan: Okan Aras (Okuantum Kişisel ve Kurumsal Danışmanlık – Kurucu Başkan), Ersin Tuşgul (Verifone Türkiye – Satış Müdürü), Onur Ünver (FIT Solutions – Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı), Şafak Aktekin (Chep Türkiye – Genel Müdür)

📆 11 Nisan 2016 Pazartesi 13:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR