MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » PKK HAKKARİ’YE VALİ ATADI , BU NE CÜRRET..!
PKK HAKKARİ’YE VALİ ATADI , BU NE CÜRRET..!

Gündeme bomba gibi düşen bu iddia hakkında açıklamalarda bulunan Büyük Turan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkut Yenigün şunları söyledi: 

 

”Çözüm sürecini fırsat bilen Terör örgütü PKK, ”Paralel Devlet yapılandırmasını” sürdürüyor ve mevcut hükümet tüm bu olanları sadece seyrediyor.

Hakkari’ye Vali atama cürretini gösteren Terör örgütü PKK Güneydoğuda adım adım devletleşiyor.

 

Sözde mahkeme kurup vatandaşları yargılayan, vergi toplayan, askerlik şubesi açan PKK, devletleşme yolunda bi adım daha atarak Hakkari’ye Vali atadığı ortaya çıktı.

Bu haber her ne kadar iddia niteliğinde de olsa buna benzer bir sürü eylemi Güneydoğuda gösteren ve Çözüm sürecinin arkasına sığınan PKK’ya dur demek için neden mevcut hükümet hiç birşey yapmıyor?

Bir başka iddia ise PKK’nın hedefinde Bingöl Başta olmak üzere bir çok il daha var buna benzer yapılandırma çalışmalarının yapıldığı.
Mevcut Hükümetin esnek ve yanlış politikaları sonucu terör örgütü PKK’nın bu cesareti gösterdiğini görüyoruz ve Büyük Turan Partisi olarak bizler bir gün bunların hesabının soracağız…

Türkiye’nin mevcut Bütünlüğünün korunamadığı aşikar ortadadır , Çözüm süreci adı altında dönen oyunları ,tezgahlanan planları bizler bozacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti üç beş çapulcuya boğun eğmeyecek kadar büyük bir devlettir ve zamanla herkes bunun böyle olduğunu daha iyi anlayacak ve gösterebildikleri bu cürrete pişman olacaklar…

Ne mutlu Türküm diyene

 

Bütük Turan Partisi Genel Bşk Yrd
Erkut Yenigün

📆 01 Aralık 2014 Pazartesi 17:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR