MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Etkinlikler, Manşet, Tuzla » Ramazan’ın Bereketini Paylaşıyoruz
Ramazan’ın Bereketini Paylaşıyoruz

2500 kişilik iftar sofrasında hemşehrilerine seslenen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Ülkemiz ve şehrimiz gelişip büyüyor ama kaybolan komşuluk ve hemşehrilik ilişkilerimizi geliştirebilmek için aynı sofrayı paylaşma gayretini sürdürüyoruz. Sizlerle bu sofraları paylaşarak Ramazan’ın bereketini paylaşıyor, birlik ve beraberliğimizi geliştiriyor, kardeşliğimizi pekiştiriyoruz.” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 2500 kişiyi bir araya getiren iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Toplumda sosyal ilişkilerin zayıfladığına değinen Başkan Yazıcı, iftar sofralarının kaynaştırıcı yönüne dikkat çekti. Başkan Yazıcı, “Ülkemiz ve şehrimiz gelişip büyüyor ama kaybolan komşuluk ve hemşehrilik ilişkilerimizi geliştirebilmek için aynı sofrayı paylaşma gayretini sürdürüyoruz. Sizlerle bu sofraları paylaşarak Ramazan’ın bereketini paylaşıyor, birlik ve beraberliğimizi geliştiriyor, kardeşliğimizi pekiştiriyoruz.
Ülkemiz ve dünyamız ne kadar büyürse büyüsün bu ilişkilerimizi geliştirmek için bu mübarek ayda, sokaklarımızda aynı sofrayı paylaşmak dileğiyle yola çıktık. Her mahallede bu sofranın bereketini paylaşıyoruz.” dedi.
Ortak Akıl İftar Sofrasında Buluşuyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’daki ortak akılla yönetimde iftar sofralarının da bütünleştirici fonksiyona sahip olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Sizlere her noktada hizmet etmeyi kendimize bir borç gördük. Aldığımız emaneti en iyi şekilde hizmet ederek sürdürüyor, zamanı geldiğinde sizlere teslim etmek düşüncesiyle hareket ediyoruz. Biz her hizmeti sizinle beraber, sizinle ortak akılla karar vererek yapıyoruz. İnşallah bu sokak iftarlarında olduğu gibi bütün hizmetlerimizde her noktada derneklerle, vakıflarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, halk meclisleri ve halk günleriyle, sizlerle beraber olarak Tuzla’mızı gelecek nesillere ve geleceğe en iyi şekilde taşımak ve İstanbul’un en gelişen ve en fazla parlayan yıldızı yapmak için çalışıyoruz.”
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla sohbet etti.

📆 14 Temmuz 2013 Pazar 12:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR