MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » REFİKA ÖZTÜRK AMACIMIZ ”KARTALDAN İKTİDARA”
REFİKA ÖZTÜRK AMACIMIZ ”KARTALDAN İKTİDARA”

CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi gazetemizi ziyarete geldiler.

 

 

CHP Kartal İlçe Başkanlığının başarılı kadın kolları Başkanı ve yönetimini gazetemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk.

Haziran 2015 Genel seçimlerinde de kendisini ve ekibini yakından takip etmiş yaptıkları başarılı çalışmaları zaman zaman sizlere haber olarak aktarmıştık.
Bu seçimlerde de aynı perfonmanslarıyla seçim çalışmalarına devam eden Öztürk ve ekibi hep bir ağızdan Partimizi Kartal’dan iktidara taşıyacağız dediler.
Bir anne ,bir abla gibi sahip çıktığı çalışma arkadaşları tarafından da çok sevilen Öztürk’ü sizlere biraz daha yakından tanıtalım istedik ve kendisiyle kısa bir söyleşi yaptık.
Yaptığımız sohbette seçimleri ve Kasım sonrasına da değindik.

 

 

CHP KARTAL KADIN KOLLARININ BAŞARILI BAŞKANI ”REFİKA ÖZTÜRK”

 

Refika Öztürk gençlik yıılarında Elazığ’da başlayan siyaset hayatını halen Kartal İlçe Başkanlığının Kadın kolları Başkanı olarak sürdürüyor.
CHP’ye olan bağlılığı ve sevgisi o yıllarda başlamış okuldan boşta kalan zamanlarında partisinin yanında olup gençlik kollarında faaliyetlerini sürdürmüştür.
Evli ve iki çocuk annesidir. Belediye den emekli olduktan sonra Siyasete daha fazla zaman ayıran Öztürk yaklaşık bir yıl önce CHP Kartal kadın kolları Başkanı olmuş ve halen devam etmektedir.
Başkana’a Siyaset hayatına nasıl başladınız ve bundan sonraki siyasi hedefleriniz nedir diye sorduk.
Elazığ’da başladım siyasete diye sözlerine başlayan Öztürk şöyle devam etti. CHP sevgisi bizde aileden gelen bir sevgidir. Ben orta okul ve lise yıllarımda okuldan kalan boş zamanlarımda o zamanki gençlik kollarında aktif görevler alıyordum. Günümün büyük bir zamanını partimle ve partimin faaliyetleri ile geçiriyordum.
Partimin en kötü günlerinde dahi aklımdan başka bir partiye geçmeyi geçirmedim ve hizmetlerime devam ettim.
Şu an başında bulunduğun Kadın Kollarımlada bu düşünceyle hizmetlerimize devam etmekteyiz. Geçen yıl Kasım ayında devraldığımı görevimimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz.


unnamed (3)

Kadın kollarının yeni yönetimi kurarken eski yönetimden arkadaşlarımızı ve istafia etmiş arkadaşlarımızı almadım. İstedimki yeni arkadaşlarımızada şans verelim ve yep yeni yüzlerle başlayalım.
Yönetimimi kurarken görev almak isteyen arkadaşlarımdan ilk istediğim şey şuydu. Ne olursa olsun ileride karşıma Belediyeden , Partimin herhangi bir biriminden veya İlçemizden herhangi bir şahsi menfaat içeren bir taleple karşıma gelmeyin eğer böyle bir düşünceyle bu işe başlıyorsanız başından ayrılın veya hiç başlamayın.
Kadın temizdir ve temiz kalmalıdır, ne siyaset nede başka bir amaçla bu temizliğini lekelememelidir diye düşünüyorum ve geçirdiğimiz bir yıl içerisinde şükürler olsun ki çalışma arkadaşlarımın hiç biri tarafından böyle bir taleple karşıma gelen olmadı.

 
Çalışma arkadaşlarımla çok güzel bir uyum içerisindeyiz ve bu uyum ortamında çok güzel işler yapıyoruz.
Göreve geldiğimizin ilk zamanlarda ilk işimiz Demokratik kitle örgütlerini ve STK’ları ziyaret etmek oldu. Ev çalışmaları yaptık , girmediğimiz mahalle ,sokak kalmadı. 132.000 hanenin 100.000’ni zitaret ettik. Çalışma arkadaşlarım bizlere verilen görevleri layıkıyla yerine getiriyor ve Partilerinin hakkettiği yerlere gelmesi için gece demeden gündüz demeden çalışıyorlar.
Muhalefet partisi olmaktan kurtulup İktidar olmak istiyoruz ve biz Kartal İlçesi olarak gerek kadın kollarıyla ,gerek gençlik kollarıyla ve gerek İlçe yönetimizle Partimizi Kartal’dan iktidara taşıyacağız diyoruz.
Önümüzdeki Kasım seçimlerinde çıkacak olan sonuç umarım var olan Hükümetin Ülkenin üzerine serptiği ölü toprağından kurtaracak ve 13 yıllık bu basiretsiz yönetimden kurtaracağını düşünüyorum.
Ak Parti ve yandaşları hallerinden memnun olsalarda Türkiye Cumhuriyetinin büyük çoğunluğu Ak parti den kurtulmak istiyor.
Kasım seçimlerinde çıkacak sonuç zaten bunu gösterecektir. Gelecek güzel günler yakın CHP’nin iktidar olmasa da kurulacak koalisyonda önemli faktör oynayacağını ve süren bu kötü gidişata dur diyeceğini düşünüyorum dedi.
Bu düşünceyle kalan kısa sürede hiç durmadan seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve sadece kendi seçmenlerimize değil , başka parti seçmelenerinede ulaşacağız ve arada kalmış kararsız seçmenlere CHP nin Ülkemizin umudu olduğunu anlatacağız diyerek sözlerini sonlandırdı.
Bizlere ayırdığı zaman için ve bu güzel sohbet için Sayın Başkan Refika hanıma teşekkür ettik ve çıktıkları yolda başarılar diledik.
Murat karaca

Galeri
📆 16 Ekim 2015 Cuma 11:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR