MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » Rektör Prof . Dr. Niyazi Can ve ekibinin payı büyük.
Rektör Prof . Dr. Niyazi Can ve ekibinin payı büyük.

KSÜ Türkiye’de Sürekli gelişme gösteren üniversitelerimizden biri.

Üniversitenin gelişmesinde Rektör Prof . Dr. Niyazi Can ve ekibinin payı büyük. KSÜ YÖNETİMİ her Fırsatta HEM ŞEHRİ HEM ÜNİVETSİTEYİ ANLATIYOR.

Kamuoyunun gözlemlerine göre Üniversite Fiziki alt yapısını güçlendirmeye devam ediyor, Tıp Fakültesi morfoloji binası 2022 yılının ilk aylarında tamamlanmaya çalışılıyor.

MYO Okullarının inşaatları hızla devam ediyor.

Bölümlerin laboratuvar ortamları zenginleştiriliyor. Tabi insan kaynaklarını zenginleştirme temel meselelerden biridir. Mühendislik, eğitim, fen edebiyat, sağlık bilimleri ve tıp fakülteleri dahil tüm birimlerimizde öğretim elemanları yönünden nicel ve nitel açıdan önemli gelişmeler yaşanıyor.

Hazırlanan tüm bu imkanların üniversitelere yerleştirilen öğrencilerin nitelikli olarak yetiştirilmeleri için olduğu gerçeği unutulmamalıdır. KSÜ imkanlar ölçüsünce Dünyada ve Türkiye’de yapılan tanıtım fuar ve etkinliklerine katılıyor.

İLK KEZ Rektörlükte ve ayrıca HER BİRİMDE TANITIM BİRİMLERİ KURULDU.

TERCİH VE TANITIM ETKİNLİKLERİNİN AMAÇLARI ŞU ŞEKİLDE BELİRTİLİYIR: . Öncelikle Kahramanmaraş tanıtılmış oluyor. * Tanıtımla amaçlanan KSÜ’nün tanınırlığını ve bilinirliğini sağlamaktır.

* Gençlerimizin isabetli/sağlıklı tercihler yapabilmelerine destektir. * Bilim yuvamız üniversitemize başarılı öğrencilerin gelmesini sağlamak.

Galeri
📆 23 Eylül 2021 Perşembe 17:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR