MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Saadet Partisi adayı İsmail Kızılgöz ” Kartal Kazanacak”
Saadet Partisi adayı İsmail Kızılgöz ” Kartal Kazanacak”

Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanlığı 28/Aralık/2013 cumartesi günü Kartal Mor cafede düzenlediği bir kahvaltı ile Belediye Başkan adayları İsmail Kızılgöz’ü Basınla ve Partililerle buluşturdu.
Kartal mahalle muhtarları ve Stk’ların yöneticilerininde katıldığı kahvaltıda önce İlçe Başkanı imdat Sevinç kısa bir konuşma yaptı ve konuşmasının ardından sözü Belediye Başkan adayı İsmail Kızılgöz’e verdi .

kızılgöz-3
Kızılgöz’de yaptığı konuşmasında bazı açıklamalarda bulundu.
İşte Kızılgöz’ün açıklamaları;
”31 Mart Sabahı; “Rüşvet alanda, verende Mel’undur.(Tirmizi)” İbaresini Belediyenin Kapısına Yazmak İçin GELİYORUZ!
94 Yılında Olduğu Gibi, Geldiğimizde ” HALK MECLİSLERİNİ ” Tekrar Kuracağız. Belediyeyi RANTLA Değil, HALK ile Yöneteceğiz…
Bu Seçimleri DÜRÜSTLÜK Kazanacak! SAADET Kazanacak, KARTAL KAZANACAK !!!
Hakk Ettiği Noktaya Getireceğiz. 2009’daki Kartalspora “Yeni Stadyum” Sözümüzü Tekraren Dile Getiriyoruz
Belediye Bünyesinde Yaptığımız İhalelerimiz ” Halka Açık ve Şeffaf ” Olacak!!! Dürüst ve Şeffaf Belediyecilik İçin; Kartal’da SAADET
Bir kez daha anlaşılmıştır ki; “TÜRKİYE’nin Dürüst, Samimi ve ALLAH korkusu olan” Kadrolara İhtiyacı Vardır! Bekle KARTAL Geliyoruz!!!
Diğer Partilerin Arkasında Zengin İş Adamları Var, Medyası Var , Bizim İse Sadece Rabbimiz Ve Milli Görüş Teşkilatlarımız Var”
diyerek sözlerini tamamlayan Saadet Partisi Kartal Belediye Başkan Adayı A. İsmail Kızılgöz’e halkın yoğun ilgisi olduğuda görülüyor.
Öte yandan Kızılgöz’e Kartal Milli Görüş Camiasından da yoğun destek olduğu görülüyor. Kartal’da son günlerde İslami hassasiyeti yüksek kesimlerde de sık sık Kızılgöz’ün adı konuşuluyor.

Galeri
📆 29 Aralık 2013 Pazar 16:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR