MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Saadet Partisi Esentepe’ye Çıkarma yaptı
Saadet Partisi Esentepe’ye Çıkarma yaptı

Saadet Partisi (SP) Kartal Belediye Başkan Adayı Ali İsmail KIZILGÖZ ve partililer, Esentepe Toros Caddesi esnafını ziyaret etti.
Yerel seçimlere az bir süre kaldığı bu günlerde Siyasi Partilerde çalışmalar hızlandı. Saadet Partiside seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Saadet Partisi Kartal Belediye Başkan adayı A.İsmail Kızılgöz’de seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deneyimli bir siyasetçi olan Kızılgöz Kartal’da girilmedik ev çalmadık kapı bırakmayacağız diyerek sokak sokak,cadde cadde ,tek tek vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

SP Kartal esnaf zıyaretı-2 SP Kartal-esnaf zıyareti-3
Ali İsmail KIZILGÖZ ve beraberindekiler, Toros Caddesi esnafı ziyaretleri sırasında esnafın sıkıntıları birebir dinledi. Bir çok esnafın dükkanındaki malzemenin boşaldığını ve dükkanların kapandığına şait olan KIZILGÖZ, “Piyasada sıcak paranın olmaması esnafı tedirgin ediyor. Aslında bu yönetimin ve hükümetin yanlış ekonomi politikalarından kaynaklanmaktadır. Bir devlet ki faizle yola çıkar ve faizin reklamını yaparsa Allah o ülkeden bereketini alır, işte tablo aynen öyledir. Biz inanıyoruz ki halkımız seçim zamanında halkın yanında olan değil, halkın kalbinde olanı seçecektir. Biz sadece seçim satında değil 40 yıldır aynı siyasi anlayışımızla halkımızın yanındayız ve içindeyiz” dedi.

Galeri
📆 17 Şubat 2014 Pazartesi 09:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR