MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » SAADETLİ GÜRLÜ’DEN PARTİLERE BİRLİKTELİK ÇAĞRISI
SAADETLİ GÜRLÜ’DEN PARTİLERE BİRLİKTELİK ÇAĞRISI

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, “Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunlara ve teröre karşı” siyasi partilerin Üsküdar teşkilatlarına birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

 

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, yazılı bir açıklama yaptı. Gürlü, Beşiktaş ve Kayseri’de ki hain terör saldırılarında hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Türkiye Diz Çökmeyecek!

Terör olaylarına değinmesinin ardından, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi’nin suikaste uğradığını da hatırlatan Muhammet Gürlü, şöyle devam etti: “Bir süredir yaşadıklarımızdan anlaşılıyor ki, bazı odaklar, ülkemiz üzerinde kirli oyunlarını sahnelemektedir. Terör örgütlerinin, terör maşasını tutan ellerin ya da başka odakların ülkemize ve milletimize vermek istedikleri mesajı çok iyi biliyor ve bunu asla kabul etmiyoruz. Herkes çok iyi bilsin ki, birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecekler. Ülkemizi kaos, kargaşa ve korku ortamına sürükleyemeyecekler. Milletimiz bu tarz kirli oyunlarla daha önce de karşılaşmıştır. Halkımız, sahip olduğu tarihi tecrübesiyle ve sağduyusuyla oynanan bu oyunları bir kez daha bozacaktır. Ülkemizin düşmanları şunu akıllarına iyice kazısınlar ki Türkiye, tüm bu saldırılar karşısında diz çökmeyecektir!”

Partilere Birlikte Hareket Etme Çağrısı

Açıklamasında siyasi partilerin Üsküdar teşkilatlarına da seslenen Başkan Gürlü, “Gelin, aramızdaki fikir ayrılıklarını bir kenara bırakalım. Ülkemiz ve milletimiz için Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunlara ve teröre karşı bir araya gelelim. El ele verelim. Ortak bir çalışmayla birliğimizin, kardeşliğimizin ve sağduyumuzun sesini yükseltelim” çağrısında bulundu.

📆 24 Aralık 2016 Cumartesi 15:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR