MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Sadettin Topal’dan basın açıklaması
Sadettin Topal’dan basın açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP )  , ülkemizin bugünkü AKP hükümetinin 12 yıllık iktidarında getirildiği noktadan acilen normalleşme sürecine dönüşmesi, demokratik ve uygar seviyeye ulaştırılabilmesi hedefinin karşılayıcısı olarak halkın umut bağladığı bir partidir.

 

 

AKP ‘nin komşularla sıfır sorun, üç ”Y” ( Yolsuzluk, Yoksulluk, Yasaklar ) ile mücadele, yargı ve milli birlik gibi binlerce vaatle dile getirdiği söylemler ve bu söylemlerin sonuçları ortadadır. AKP iktidarı, yanlış politikaları ve bu politikalara yapılan tüm uyarılara rağmen ülkemizi bölgesinde yalnızlaştırmış, komşularıyla neredeyse savaş durumuna getirmiş, yolsuzluğa  bulaşmayanı hemen hemen hiç kalmamış, yoksulluk ve işsizlik maksimum seviyeye ulaşmış, darbe dönemlerinde dahi görülmemiş yasakla getirilmiş, yargıyı siyasallaştırarak kendi yargısını kurmuş ve en tehlikelisi ötekileştirmiştir. AKP, ülke insanlarını yüzde ellilerden bahsedip bölerek ülkemizi içinden çıkılması zor bir kaosa sürüklemiştir.

 
BU KAOSTAN KURTULMAK İÇİN ,PARTİMİZİN 2015 SEÇİMLERİNDE HALKIMIZIN GÜVENİNE MAZHAR OLARAK İKTİDAR OLACAĞIMIZA İNANIYOR,  CHP’ Lİ OLARAK GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR VE İKTİDAR OLABİLMEK İÇİN YILMADAN, USANMADAN HALKIMIZA HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ, ÜLKEMİZİN ÜZERİNE ÇÖKEN KARA BULUTLAR GİDENE KADAR DA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

 
Bizler ve bizim fikir yoldaşlarımız her konuyu kendi içinde ve kendi önemiyle düşünerek hareket etmekteyiz. Buradan hareketle Kartal CHP örgütünün  ve yerel iktidarın var olmasını olanaklı kılan oydaşlarımızın  beklentilerini anlamak, buna göre siyasi çözümler üretmek her daim önceliğimiz olmuştur, olmaya da devam edecektir. Üyelerimizin ve halkımızın tüm bu beklentilerinin karşılanmasının yolu iradenin yine Kartal içinde tesis edilmesinden geçmektedir. Bugün bu iradenin örgütün tercih ve talepleri doğrultusunda oluşmasında sorumlulukları ve yetkileri bulunanlar gereğini yerine getirmelidir. Aksi halde üyelerimizin, delegelerimizin yani örgütümüzüm iradesine büyük bir darbe vurulmuş ve set çekilmiş olurken, 2015 seçimlerinde oluşacak tepkilerin sonucu başarısızlığın da bu günden ilanı olur.

 
CHP Milli mücadelenin sonucunda mustafa Kemal Atatürk’ün Kurduğu, Bir Çok Farklı Fikrin Bir Arada Ve Kendini İfade Edebileceği Alanların Ve Çalışma Yapılarının Bulunduğu 91 yıllık DEV ÇINAR’DIR.

Bu Çınarın Onurlu Üyeleri Olarak Her CHP Üyesi Ülke Çıkarlarını Kendi çıkarları üstünde görmektedir.

 

Zaman Zaman Partimizin Kuruluş İlkelerine, Tüzük, Program ve Disiplinine Aykırı Davranışlarda Bulunanlar olmakta, Bu Anlayışlar Köklü Örgütümüzün İçinde de Maalesef Meydana Gelmektedir. Son Dönemlerde İlçemizde Çeşitli Spekülatif Dedikodularla CHP Kartal ilçe Başkanlığı Yönetiminin Düşürülmesine Yönelik Çalışmalar Olduğu Veya Yönetimin İçinde Ciddi Ve Derin Düşünce Ayrılıklarının Bulunduğu ,Yönetimin  Düşeceği Yönündedir. Kişisel Beklentilerinin Karşılık Bulabileceği Umuduyla Çıkarılan Bu Tür Dedikoduları Üreten Ve Servis Edenlerin Hedeflerine Ulaşmaları Geçmişte Olduğu Gibi Bugün de Mümkün değildir.

 

BU SPEKÜLATİF DEDİKODULARI ÇIKARAN VE KAMUOYUNA SERVİS EDENLERİ BÜYÜK PARTİLİLERİMİZİN HUKUKUNA, EMEKLERİNE OLAN SAYGIMDAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ GÖREVİMDEN DOLAYI EN HAFİF HALİYLE ŞEREF YOKSUNU , ALÇAK OLARAK İFADE EDEREK KAMUOUYUNUN ADALETİNE VE TAKDİRLERİNE BIRAKIYORUM.

 
BU KONUDA SORUMLULUK SAHİBİ İNSANLARIN ZAMANINDA ADIM ATMAMASI HALİNDE ÖRGÜTÜN TEPKİ VERMESİNİN KAÇINILMAZ OLDUĞUNU HATIRLATMAK İSTİYORUM. BİZ BU UYARIYI ÖRGÜTÜN İRADESİNİN SESİ OLMANIN SORUMLULUĞU İÇİNDE YAPIYORUZ. ANCAK BU UYARI HİÇ BİR ZAMAN BÖLÜCÜ BİR ŞEKİL ALMAMIŞTIR, ALMAYACAKTIR.

 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ÖRGÜTÜ, ÜYESİ VEYA OYDAŞLARI, BÜYÜK VİCDAN SAHİPLERİDİR. GÜNÜ GELDİĞİNDE YAPILANLARIN KARŞILIĞINI NEREDEN VE KİMDEN GELİRSE GELSİN, GEREKLİ KARŞILIĞI OLMASI GEREKEN ŞEKİLDE VE ÖLÇÜDE VERECEKTİR.

 
Sadettin TOPAL
CHP KARTAL İLÇE YÖNETİM
KURULU ÜYESİ

📆 19 Kasım 2014 Çarşamba 15:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR