MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » ŞAHANOĞLU ÇITAYI YÜKSELTTİ!..
ŞAHANOĞLU ÇITAYI YÜKSELTTİ!..

DP: Kartal Belediyesi Başkan Adayı Müslim Şahanoğlu, Kartal ve Kartal halkını ilgilendiren her konuyu gündeme taşıdı, taşımaya da devam edecek gibi görünüyor. Tecrübeli politikacı ve belediyeci Müslim Şahanoğlu, DP. Kartal İlçe Başkanı Sedat Özkan, DP. Kartal Sosyal İşler Sorumlusu ve İlçe Başkan Yardımcısı Gülay Sakar ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Kartal Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Yıldız’ı ziyaret ettiler.
EMEKLİ DOKTORA GİTMEKTEN BİLE KORKAR HALE GELDİ
Yaklaşık bir saat süren nezaket ziyaretinde Kartal’ın ve Emeklilerin kangrenleşmiş sorunlarını birlikte masaya yatırdılar ve mercek altına aldılar. Türkiye Emekliler Derneği Kartal Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Yıldız, “ 20 bin emekli üyesi bulunan derneğimize yapmış olduğunuz nezaket ziyareti bizleri onurlandırdı ve mutlu etti. Emeklilere göstermiş olduğunuz yakın ilgi ayrıca bizleri sevindirdi.
Ne var ki Türkiye’de zor koşullarda adeta yaşam mücadelesi vermekte olan yaklaşım dokuz milyon emekli insanımızın gün geçtikçe çoğalan onca sorununu somut bir çözüm bulunamadı. Emekli hastalandığında Doktora bile gitmeye korkar hale geldi. Çünkü tedavi ve ilaç masrafları emekli maşına yansıtılıyor. Emekli yarı aç yara tok yatarak ömrünü tamamlıyor. Uzun lafın kısası emekliler sahipsizdir” ifadesini kullandı,
KARTAL’DA AVRUPA BELEDİYECİLİĞİNİ UYGULAYACAĞIZ
DP. Kartal Belediyesi Başkan Adayı Müslim Şahanoğlu, “ Emeklilerimizin sıkıntılarını ve çözüm bekleyen sorunlarını yakinen bilen bir kardeşinizim. Allah nasip kısmet ederse Kartal Belediye Başkanı seçildiğimde, Kartal’da Avrupa Belediyeciliğini kesinlikle uygulayacağız. Emeklilerimizin yararlanacağı sosyal tesisleri mutlaka yapacağız. Maalesef Türkiye’de genel belediyecilik yok.” Yorumunu yaptı.
MALİYETİNE ÇAY İÇECEK
Şahanoğlu, şöyle devam etti: “ Emeklilerimizi mutlaka ve mutlaka ikinci sınıf vatandaş konumundan uzaklaştıracak projelerimiz hazır. Emeklilerimizin sosyal yardıma ihtiyaçlarının olduğunu da biliyoruz. Kartal’da yaşayan emeklilerimize sağlayacağımız sosyal tesislerinde maliyetine çay içecek ve sosyal tesislerin tüm masraflarını da belediye olarak biz karşılayacağız” şeklindeki açıklamasına Başkan Yıldız, teşekkür etti.

Etiketler:
📆 20 Kasım 2013 Çarşamba 11:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR