MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ŞAHANOĞLU:” HANTAL ÇALIŞMALARINIZI HIZLANDIRIN”
ŞAHANOĞLU:” HANTAL ÇALIŞMALARINIZI HIZLANDIRIN”

Bir süre önce,  depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıktırılan ve HAM enkazı kaldırılmayan Hükümet Binasının enkazı DP.  Kartal Belediyesi Başkan Adayı Müslim Şahanoğlu’nun ilgililere yapmış olduğu çağrı etkisini gösterdi ve enkazın büyük bir kısmı kaldırıldı. Ne var ki çevreye hem göz kirliliği veren, emde rüzgârlı havalarda toz oluşturan enkaz kalıntıları nedense hala kaldırılmadı. Bunun üzerine Şahanoğlu, ikinci bir uyarı ve çağrı daha yaptı ve ilgilileri göreve davet etti.
SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Kartal’ın hala KÖY görüntüsünden uzaklaşamadığına dikkat çeken Şahanoğlu, “  Ham enkazın kaldırılması noktasında yapmış olduğum çağrıyı ilgililer dikkate aldı ve ham enkazı kaldırdılar. Ne var ki yeterli olmadı. Enkazın tümü kaldırılmalıydı. Halkımız bu duyarsızlığı görmeli Türkiye’de hem hükümetlerin emde belediyelerin maalesef çalışması bu. 4-5 ay önce çağrım üzerine binaların Ham enkazı kaldırıldı. Ne var ki asıl sorun şimdi ortaya çıktı. Çünkü enkaz artıkları hala olduğu yerde duruyor. Lütfen yetkililere buradan rica ediyorum HANTAL ÇALIŞMALARINIZI BİRAZ HIZLANDIRIN. İster İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ister Kartal belediyesi. Ne olur el atın buraya” çağrısı yaptı.
“İNSANLAR CAMLARINI AÇAMIYORLAR”
Tecrübeli siyasetçi ve belediyeci Şahanoğlu, “ Kartal halkı sizlerin bu beceriksizliğini ve bu kirliliği görmek mecburiyetinde değil. Rüzgârlı günlerde enkaz artıklarının tozu olduğu gibi karşıdaki evlere gidiyor. İnsanlar evlerinin camlarını, balkon kapılarını açamıyorlar. İnsanlarımız balkonlarında oturamıyorlar. Yazık değilmi bu insanlarımıza? Siz niye bu görevlerde varsınız? Görün bunları” dedi.
“ RANTA VERMEYİNİZ BURALARI”
Şahanoğlu, enkaz artıklarının bulunduğu alanın şöyle de yararlanılması gerektiğini belirterek, “ Burası halkın yararına olabilecek bir proje yapılarak buradan yararlanma yoluna gidilmeli. Tam olarak bilemiyorum. Burası konut alanımı, iş alanımı gösteriliyor ne gösteriliyorsa bura değerlendirilmeli, halkın hizmetine açılmalı.  Ama BURAYA GÖK DELEN DİKİLMEMELİ. Kartal halkı burada oturmalı ve dinlenmeli. Burada Sosyal Tesisler olmalı Gökdelenler yapıp Allah aşkına ona buna peşkeş çekerek RANTA vermeyiniz buraları……. Haber-foto: Fethi Satıcı

📆 21 Şubat 2014 Cuma 13:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR