MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » ŞAHANOĞLU: KARTAL YAĞMALANIYOR MU
ŞAHANOĞLU: KARTAL YAĞMALANIYOR MU

DP. Kartal Belediyesi Başkan Adayı Müslim Şahanoğlu, EMLAK KONUT Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının Yunus Çimento Fabrikası Sahası ve Fabrika Lojmanları sahasına adeta BERLİN DUVARI örüldüğünü sert bir şekilde eleştirdi. Hazineye ait Yaklaşık yüz dönüm kıymetli arazinin adeta yağmalandığına vurgu yapan Şahanoğlu, “ EMLAK KONUT Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yunus Çimento Fabrikası ve Fabrika Lojmanlarının bulunduğu yaklaşık yüz dönümlük arazinin tüm, çevresinin her iki tarafı bu ana kadar görmediğim yükseklikte ve TAHTA perdelerle kaplı. Sanki o iç sahada bir şey taksim ediliyor ve sanki bir şey gizleniyormuş gibi bende bir intiba oluşturdu” yorumunu yaptı.
YEŞİL ALAN YOK EDİLECEK
Tecrübeli politikacı ve belediyeci Şahanoğlu, şöyle devam etti: “ Kartal halkına şunu söylüyorum ve bütün Kartal’lıları uyarıyorum. KARTAL ELDEN ÇIKIYOR, KARTAL YAĞMALANIYOR lütfen Kartal halkı da kendi meselelerine sahip olsun. Bu işle ilgili yetkililer kimse, kimse yetkililer diyorum belediyeler mi, Büyükşehir mi, ilçe belediyesi mi ve hükümetmi? Herkes bu işe el koymalı Kartal’ın sahilini BETON yığınına çevirmemeliler. Benim Aziz Kartal’lı vatandaşım şu güzelim sahilini rahatça yeşil alanlar içeresinde oturarak seyrede bilme imkânı bulabilsin. Bu imkânı bu halka kimse çok görmemeli diyorum ve lütfen meseleye acilen el konulmasını acilen talep ediyorum. Bir firmanın buraya GÖKDELEN İNŞA EDEREK insanların yaşam alanlarını betonlaşmaya hakkı yok. İçeresinde onlarca yetişmiş ağacın ve yeşilin bulunduğu bir alanı şimdiye kadar değerlendiremeyen Kartal Belediyesinin eski ve yeni belediye başkanlarını da kınıyorum. Son olarak ’ta deneyimli bir belediyeci olarak Kartal Belediye Başkanı Sayın Altınok Öz’ü uyarıyorum. Buraya İnşaat ruhsatı vermesin. Bunun vebali çok büyüktür” ifadesini kullandı.
KARTAL BELEDİYESİNİ GÖREVE DAVET EDİYORUM
Şahanoğlu, “ Ayrıca Kartal’daki bütün siyasi partilerin adayları ve aday adaylarına rica ediyorum. Buyurunuz Kartal’ın böyle yaralarına, berelerine gelin el koyun bunlarla ilgilenin Allah aşkına ilgilenin. Bu mesele bir parti meselesi değil bu mesele Kartal’ın meselesi milletin meselesi herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum. Allah kısmet eder, görev alır isek bunların hesabını bir bir soracağız. Tekrar uyarıyorum Kartal’ın yaşam ve YEŞİL ALANLARI katlediliyor. Kartal belediyesini bu konuda duyarlı olmaya ve göreve davet ediyorum” dedi.
Şahanoğlu, Kartal’ın meselelerini bir bir takip edeceğini ve Kartal Kamuoyuna saptadığı her meseleyi duyuracağını da sözlerine ekledi.

Haber.Foto:Fethi Satıcı

Etiketler:
📆 19 Kasım 2013 Salı 09:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR