MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » ŞAHANOĞLU:” KARTALSPOR KENDİNE GELEMİYOR”
ŞAHANOĞLU:” KARTALSPOR KENDİNE GELEMİYOR”

DP. Kartal Belediyesi Başkan Adayı ve tecrübeli spor adamı ve spor yöneticisi Müslim Şahanoğlu, Kartalspor’u MALİ anlamda kurtaracak bir REÇETE yazdı.

Ankara-Gençlerbirliği’nde yöneticilik yapan ve Gençler birliğini örnek gösteren Şahanoğlu, “ Kartalspor, bizim medarı iftarımız ama Kartalspor’u ne yazık ki siyasete alet etmişler. Siyasete alet ettikleri içinde Kartalspor kendine gelemiyor bir türlü” yorumunu yaptı.
 “ BAĞIMSIZ BİR SPOR KULÜBÜ OLMASI GEREKİYOR”
Şahanoğlu, şöyle devam etti: “Kartal spor’u yaz-boz tahtasına çevirdiler Kartalspor’u n önce bağımsız bir spor kulübü olması gerekiyor. Kartalspor yöneticileri önce bunu düşünmeleri lazım. Eğer siz Kartalspor Kulübünü bugün bir parti, yarın başka bir partiye peşkeş çekerseniz Kartalspor bundan daha öte gidemez. Oysa benim Ankara- Gençlerbirliği’nde görev yaptığım dönemi hatırlıyorum. Sayın İlhan Cav cav’la beraber Gençler birliği Spor Kulübünü ayakta duracak duruma getirmişiz. Gençler birliğinin kendi gelirleri var kendi akarları var. Bunu biz sonradan yaptık şu anda Türkiye’de borcu olmayan tek spor kulübü Ankara- Gençlerbirliği” hatırlatması yaptı.
“KARTALSPOR’U BELEDİYEDEN UZAK TUTACAĞIM”
Şahanoğlu,”Kartal spor’da Allah kısmet ederse seçimi kazanırsam bu duruma getireceğim, Kartalspor’u da belediyeden uzak tutacağım. Ama belediye Kartal spor’a RANT getirmesi için gelir getirmesi için imkânlar sağlayacak ve Kartal spor’u ayaklarının üstünde durduracak yöntemleri hazırlayacağım. Kartalspor’u mali açıdan en fazla iki yıl içersinde kurtarırım. Kartalspor ne belediyelere muhtaç olur ne kimseye el açar. Benim projelerimin arasında olan FUAR düzenlemesini yaptığım zaman o fuar gelirlerini Kartalspor’a devamlı bir pay veririm. Yapacağım bütün Otopark’larda. Katlı veya açık otoparklardaKartalspor’a % 50 pay ayırırım. Ayrıca Kartal’ın bazı bölgelerinde,Pazar yerlerinde  ve tanzim satış yerlerinde Kartalspor’a gelir getirecek  İş yerleri sağlayacağım.Reçetem bu.Kartalspor’u Ankara-Gençler birliği Spor Kulübü gibi ayağının üstünde tutmaya talibim…Haber-foto:Fethi Satıcı

📆 20 Şubat 2014 Perşembe 11:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR