MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » ŞAHANOĞLU ”KENDİMİ KARTAL’A ADADIM”
ŞAHANOĞLU ”KENDİMİ KARTAL’A ADADIM”

Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Müslim Şahanoğlu aralıksız seçim çalışmlarına devam ediyor. Kartal’ı hergün sokak sokak,mahalle mahalle gezen Şahanoğlu gördüğü eksiklikleri yanlışları dile getiriyor ve konu ile ilgili yetkili merciileride göreve davet ediyor. Deneyimli siyasetçi Şahanoğlu seçim çalışmalarını yürütürken Derneklerin ve STK’larında çağrılarına icabet ediyor. 23/Kasım/2013 günü Tokat İli,Almus İlçesi,Gölgeli Beldesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinin şube açılışına katılan Müslim Şahanoğlu orada bulunan vatandaşlar tarfından büyük ilgi ve sevgi ile karşılandı. STK’ların ve bu tür derneklerin Halkla Belediye arasında birer köprü olduğunu ve muhakkak Belediye yönetilirken onlarında fikirlerinin alınması gerektiğini dile getirdi.

1399561_594780507243488_294695300_o
ŞAHANOĞLU:” MİLLİ SERVET ÇÜRÜYOR”
DP Kartal Belediyesi Başkan Adayı ve tecrübeli belediyeci Müslim Şahanoğlu,” Kartal’ın ortasında bir pislik yuvası bir mezbelelik halinde duyuyor.” Şeklinde sert tepki göstererek Kartalspor Tesisleri yanında, Kartal Stadının hemen arkasındaki inşaat halindeyken yarım bırakılan ve çevresi yaklaşık 7-8 metre lağım suları ile dolu olan binanın derhal koruma altına alınmasını ve bura da biriken kirli suların ve çöp artıklarının temizletilmesi için BİNA sahibine ve ilgililere çağrıda bulundu. Ayrıca binanın büyük bir kısmının kapatılmaması ve açık bırakılması neticesinde CAN kaybına neden olacak nitelikte olduğunu hatırlattı.
HER AN BİR ÇOCUK VE İNSAN BURAYA DÜŞEBİLİR
Şahanoğlu, “ Burayı inşa eden ve buraya para yatıran özel sektör temsilcilerine parasına da yazık MİLLİ SERVET BURADA ÇÜRÜYOR. Biz asla özel sektörden pişmanlık duymuyoruz bilhassa özel sektörümüzün güçlenmesini destekliyoruz ve teşvik ediyoruz. Ama zamanında buraya İnşaat Ruhsatı verip, sonra da bu hale getirenlerin de VEBALİ büyük. Sadece bina sahiplerinin değil. Bina sahiplerinin arasında bir sürtüşmemi var bir şeyler mi var. O konuyu bilmiyorum. Bildiğim tek şey var en azından yetkililer buranın etrafını mutlaka ve mutlaka güvenlik çemberinin içine almaları lazım. Allah korusun buranın yakınında yaşayan ailelerimizin bir çocuğu burada oynarken veya karanlıkta ta geçerken düşebilir. Bir insan geçenken düşebilir ve insanlar bu PİS suda boğulur. Öyle ki böylesine istenmeyen bir durumda bunun cevabını kim verecek ve bunun sorumluluğunu kim yüklenecek? Bu nedenle burayla ilgili BÜTÜN YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞRIYORUM. Kartal’a yazık etmesinler Kartal’a yazık oluyor. KARTAL DÖKÜLÜYOR insaf etsin bütün görevliler ve burayı bir an evvel EL ATSINLAR” şeklinde uyarıda bulundu.
Şahanoğlu, Kartal Belediyesi burada ne gerekiyorsa ve yapılması gerekiyorsa hemen yapması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Galeri
Etiketler:
📆 25 Kasım 2013 Pazartesi 10:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR